Megan Fox sa opäť predvádza s milencom: Všetky oči na nás - ona ako mačička, on s pazúrmi

S bývalým manželom Brianom Austinom Greenom sa ukazovala v spoločnosti skôr sporadicky. Zdá sa však, že po boku nového partnera je Megan Fox vo svetle bleskov a reflektorov, kde je to len možné.

28.05.2021 10:55
2021 iHeartRadio Music Awards Foto: ,
Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly prišli opäť spoločne.
debata

Tridsaťpäťročná herečka, ktorej kariéru nakoplo účinkovanie v prvom filme Transformers, sa vo štvrtok večer znovu objavila po boku svojho partnera – hudobníka a speváka Machine Gun Kellyho. Dvojica sa spoločne vybrala na vyhlásenie hudobných cien iHeart Music Awards a spravila tak len pár dní po tom, čo sa obaja zúčastnili na vyhlásení Billboard Music Awards počas minulého víkendu.

Fox je dlhodobo magnetom pre fotografov a v minulosti si vyslúžila aj rozličné tituly pre najsexi herečku. Predviesť sexy vzhľad nepodcenila ani v tomto prípade, hoci na nedeľňajší superodhaľujúci model z dielne značky Mugler sa jej ružová kreácia Mach & Mach nechytala. Účel však splnil, trojnásobná mama v ostroružovej kreácii vyzerala sexy. Jej partner zaujal dlhými umelými nechtami.

Megan Fox sa objavila na akcii v outfite od... Foto: SITA/AP, Chris Pizzelo
2021 iHeartRadio Music Awards Megan Fox sa objavila na akcii v outfite od Mach & Mach.

Drobná brunetka našla zaľúbenie v hudobníkovi, ktorý je od nej mladší o štyri roky, už pred viac ako rokom. Vtedy všetkých prekvapilo, keď Fox s manželom Greenom ohlásili rozchod. Hoci prvé týždne Megan Fox popierala, že by dôvodom bola tretia osoba – nakrúcanie videoklipu ku skladbe Bloody Valentine vraj bolo predzvesťou vášnivej romance, ktorá trvá dodnes.

Mimochodom, práve so skladbou Bloody Valentine bojoval Machine Gun Kelly v kategórii Najlepšia alternatívna rocková skladba. Víťazstvo mu však uchmatla formácia Twenty One Pilots. Galériu z červeného koberca iHeartRadio Music Awards si pozrite nižšie.

Raperka Megan Thee Stallion pózuje s cenou pre...
Ocenená Doja Cat sa prezliekla do šiat s cats...
+12LL Cool J a jeho tepláková súprava.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #iHeartRadio Awards #Machine Gun Kelly

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...