Veľká premiéra dánskeho princa: Z hanblivého chlapca fešný tínedžer v obleku!

Hoci sa na víkendovej oslave 100. výročia znovuspojenia Dánska Južného Jutska objavila kráľovná Margrethe aj korunný princ Frederik, pre médiá bol hviezdou celkom iný člen kráľovskej rodiny. Nikoho to však asi neprekvapilo...

15.06.2021 00:00
Denmark Germany Centennial Reunification Foto: ,
Pätnásťročný dánsky princ Christian sa na verejnej oslave ocitol v centre pozornosti médií.
debata

Reč je o dánskom princovi Christianovi, synovi princa Frederika a jeho manželky, korunnej princeznej Mary. Najstaršie zo štyroch detí páru je po otcovi aj ďalším v následníckej línii na dánsky kráľovský trón a tak je jasné, že sa ho už rodina snaží pomaly zasväcovať do kráľovských povinností. Počas nedeľňajšieho popoludnia sa pätnásťročný princ Christian posadil vedľa svojej kráľovskej starej mamy a pri oficiálnej promenáde zase kráčal s vážnou tvárou po boku otca.

Médiá neprehliadli, že z princa Christiana vyrástol za posledný rok fešný mladý muž, ktorý už (výškou) prerástol aj svojho populárneho otca. Christian je pritom celkom jasným synom svojich rodičov, v jeho podobe sa miešajú črty otca Frederika aj mamy, princeznej Mary.

Pätnásťročný dánsky princ Christian (vľavo) sa...
Pätnásťročný dánsky princ Christian sa na...
+2Dánska kráľovná Margrethe a jej vnuk, princ...

Kým staršie zábery Christiana často zachytávali ako hanblivého chlapca pózujúceho po boku rodičov, tentoraz pôsobil sebavedomejšie a vážnejšie. Oblečený bol v tmavom modrom obleku, so starostlivo upraveným účesom a vyleštenými topánkami.

Už pred mesiacom sa pritom dánske médiá sústredili na „novú tvár“ dánskej kráľovskej rodiny, ktorá v najbližších rokoch bude získavať väčšiu a väčšiu pozornosť. Pred necelým mesiacom absolvoval princ Christian cirkevný obrad prijatia do dánskej cirkvi, pričom kráľovská rodina neskôr distribuovala zábery novinárom do celej Európy.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #oslava #princ Frederik #princ Christian

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...