Život slávnej single mamy? Na premiére poriadne sexy a v náručí... synček!

Život rozvedenej mamy nie je jednoduchý. Herečka Julia Fox ho však berie s nadhľadom. A rozhodne sa dá povedať, že aj gráciou a poriadnym sexepílom.

23.06.2021 00:00
2021 Tribeca Festival - "No Sudden Move" Premiere Foto: ,
Herečka Julia Fox vyrazila na premiéru No Sudden Move len pár týždňov po pôrode syna. Oblečená v šatách Giorgio Armani.
debata

Taliansko-americká herečka, ktorú diváci mali možnosť vidieť v kritikmi ospevovanom filme Uncut Gems, sa objavila počas víkendu na filmovej premiére novinky Stevena Soderberga v New Yorku. Festival Tribeca je príležitosťou na prezentáciu nových zaujímavých projektov a film No Sudden Move má byť jednou z nich.

Prítomnosť Julie Foxovej však v tomto prípade nezaujala len filmových kritikov, ale aj obdivovateľov ženskej krásy. Rodáčka z talianskeho Milána sa pred objektívy postavila v šatách z dielne Giorgia Armaniho a predviedla sexy figúru s mimoriadne príťažlivým dekoltom. Zaujme určite aj fakt, že k štíhlej sexy postave sa vrátila pár mesiacov po pôrode prvého syna Valentina, ktorý prišiel na svet v januári tohto roka.

Herečka Julia Fox vyrazila na premiéru No... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 Tribeca Festival - "No Sudden Move" Premiere Herečka Julia Fox vyrazila na premiéru No Sudden Move len pár týždňov po pôrode syna Valentina. A vzala ho aj so sebou.

V tom čase však herečka popri radostnej udalosti prežívala aj náročnú situáciu v súkromí, rozvádzala sa s manželom Petrom. Dvojica už spolu nežije a zdá sa, že Julia sa o synčeka stará len sama. Pravdepodobne ešte s pomocou pestúnky.

V sobotu večer, na filmovej premiére, sa musela zaobísť bez nej a syna Valentina vzala priamo na červený koberec. Fotografi tak mali možnosť zvečniť pred objektívmi zvodnú tmavovlásku v spoločenských koktejlkách s pármesačným synčekom v náručí. Valentino si podľa záberov večer celkom „užíval“. Otázne však je, či napríklad blesky fotoaparátov sú vhodné pre také malé dieťa. To si však už musí slávna mamička rozhodnúť sama.

Okrem Foxovej sa na premiére v New Yorku objavilo niekoľko ďalších známych hviezd. Viac nájdete v našej galérii.

Herečka Julia Fox vyrazila na premiéru No...
Speváčka Lily Allen a jej manžel David Harbour...
+7Herec Brendan Fraser na premiére filmu No...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #syn #rozvod #Valentino #herečka #Tribeca #Julia Fox

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...