Čierna vdova je tu! Po Scarlett ani stopy, jej filmová sestra si premiéru užívala

Aj Londýn už zažíva nejaký ten týždeň návrat k bežnému životu v rámci rozličných oblastí. V prípade šoubiznisovej je reč o spoločenských galavečeroch aj premiérach. Slávnostného uvedenia sa dočkal aj film Čierna vdova.

01.07.2021 00:00
Britain Black Widow Fan Event Foto: ,
Herečka Florence Pugh na londýnskej premiére filmu Čierna vdova. Oblečená v kreácii Miu Miu.
debata

Očakávaný projekt štúdií Marvel mal v utorok večer veľkú premiéru v centre Londýna, pričom hlavnou hviezdou sa stala herečka Florence Pugh. Oblečená v originálnej kreácii Miu Miu zloženej zo sukne a podprsenkového topu zviazaného trblietavou šnúrou v dekolte bola neprehliadnuteľná a tiež si možnosť zapózovať znovu pred objektívmi zjavne užívala. Aspoň podľa radostných výrazov v tvári.

Dvadsaťpäťročná herečka, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara za výkon vo filme Malé ženy, stvárnila v snímke Čierna vdova Jelenu – mladšiu sestru hlavnej hrdinky Nataše/Čiernej vdovy v podaní Scarlett Johanssonovej. Pughovú vraj ponuka vstúpiť do marvelovského univerza a stať sa súčasťou úspešnej filmovej frančízy nadchla, no zároveň mala pred ňou aj rešpekt.

Florence Pugh na londýnskej premiére filmu...
Herečka Vick Hope pózuje fotografom.
+3Herečka Florence Pugh na londýnskej premiére...

„Myslím si, že pre každého herca je to automaticky veľká vec byť súčasťou takejto frančízy,“ vyhlásila Pugh pre portál Marvel.com. Tiež dodala, že podľa nej je nová snímka o tom, ako si „ženy vezmú život späť do vlastných rúk“. „A zároveň je to aj film od Marvel Studios, čo je vlastne veľmi zriedkavé, takže je to skvelé,“ naznačila Pugh na margo filmov, v ktorých zvyčajne hlavné party získavajú mužskí superhrdinovia.

V rovnaký večer ako v Londýne sa uskutočnila premiéra Čiernej vdovy aj v Los Angeles. Prekvapením však bolo, že aj na nej chýbala práve hlavná hrdinka – americká herečka Scarlett Johansson. Dá sa však očakávať, že sa jej diváci dočkajú pri uvedení filmu v New Yorku. Tam Johansson trávi momentálne všetok svoj čas, keďže New York je miestom pôsobenia jej snúbenca Colina Josta.

Film Čierna vdova mal mať premiéru už v máji minulého roka, no pre pandémiu koronavírusu bola jeho premiéra odložená – podobne ako v prípade mnohých ďalších veľkých blokbasterov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #čierna vdova #Florence Pugh

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...