Všetkých prekvapila! Hviezda Príbehu služobníčky na premiére odhalila v šatách...

Na slávnostnú premiéru si nechala odhalenie veľkého tajomstva. Herečka Yvonne Strahovski, hviezda hitu Príbeh služobníčky, predviedla zaoblené bruško.

02.07.2021 00:00
LA Premiere of "The Tomorrow War" Foto: ,
Herečka Yvonne Strahovski na premiére filmu The Tomorrow War predviedla zaoblené bruško.
debata

Tridsaťosemročná herečka poriadne prekvapila hostí stredajšieho eventu, ale aj fotografov, keď sa pred nimi objavila v dlhých elastických večerných šatách bielej farby. Tie totiž jasne zvýraznili, že Strahovski je v požehnanom stave a čaká svoje druhé dieťa.

Prvorodeného syna Williama porodila v roku 2018. S manželom Timom Lodenom sa vraj nevedia dočkať rozšírenia svojej rodiny. Blondínke gratulovali aj mnohí kolegovia. Medzi tými nechýbala napríklad herečka Betty Gilpin, či americký marvelovský hrdina Chris Pratt, ktorého diváci dobre poznajú z hitu Strážcovia galaxie.

Herečka Yvonne Strahovski (vľavo) a jej...
Herec Wesley Snipes na premiére filmu The...
+4Herečka Yvonne Strahovski na premiére filmu The...

Práve Pratt stojí v centre príbehu filmu The Tomorrow War, ktorého premiéra sa v Los Angeles vo štvrtok večer konala. Príbeh o bojovníkovi, ktorý sa snaží zvrátiť konflikt z budúcnosti, zamieri aj do kín – stane sa tak začiatkom júla.

Pratt, ktorý sa pred kamerami objavil po menšej pauze, pôsobil na premietaní spokojne a uvoľnene. Od premiéry filmu Avengers: Endgame ho diváci mali možnosť len počuť ako jeden z hlasov hlavných postáv animáku Onward.

Najbližšie mesiace však bude 42-ročný rodák z Minnesoty opäť ovládať kiná. Po premiére The Tomorrow War sa diváci dočkajú jeho návratu ako Starlorda (postava zo Strážcov galaxie) vo štvrtom príbehu o Thorovi. Pratt sa tiež vráti v úspešnej sérii Jurassic World – tentoraz už treťom filme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Chris Pratt #Yvonne Strahovski

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....