Stiflerova mama, ale aj sexbomba z Eufórie: Krásky na premiére uviedli nový hit

Satirický komediálny seriál plný žien, hoci s mužským hrdinom aj autorom v pozadí. Novinka The White Lotus sa dočkala premiéry, na ktorej žiarila najmä ženská časť hereckého osadenstva.

09.07.2021 00:00
HBO's "The White Lotus" Premiere Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney na premiére televízneho seriálu The White Lotus.
debata

V seriáli od tvorcu Mika Whita sa objavili veteránky ako Connie Briton či Jennifer Coolidge, ktorú už verejnosť bude mať navždy spojenú s postavou Stiflerovej mamy v komédii Prci, prci, prcičky. Obe dámy stavili na elegantný a relatívne decentný vzhľad, obe pôsobili spokojne a užívali si atmosféru slávnostného premietania.

White však v komediálnom projekte dal priestor aj hviezdam o niečo mladším, ktoré sú zároveň idolmi mladšej generácie. Reč je v tomto prípade napríklad o Sydney Sweeneyovej, príťažlivej plavovláske, ktorá sa zviditeľnila najmä postavou v hite z produkcie HBO Eufória. Sweeney, mladá dáma obdarená kyprými tvarmi, sa objavila pred fotografmi v elegantných šatách bez ramienok s nadýchanou sukňou od značky Prada. Aj napriek relatívne romanticky decentnému looku nezaprela svoj sexepíl.

Herečka Jennifer Coolidge prišla na premiéru v...
Herečka Natasha Rothwell.
+7Herec Steve Zahn.

Po jej boku sa potom objavila ďalšia kráska z televíznej a filmovej obrazovky, ktorej pôvaby mohli diváci obdivovať napríklad v krimi hite Temný prípad či filmovej verzii Pobrežnej hliadky. Na mysli máme Alexandru Daddario, americkú herečku, ktorá stavila na glamour look v trblietavých šatách v midi dĺžke.

Aj projekt The White Lotus vznikol pod taktovkou HBO, podobne ako spomenuté seriály Eufória či Temný prípad. Premiéra na americkom televíznom trhu je naplánovaná na 11. júla a určite sa seriálu dočkajú aj diváci na Slovensku či v Česku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Alexandra Daddario #Jennifer Coolidge #Sydney Sweeney

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....