Z karantény rovno na Wimbledon! Vojvodkyňa Kate je zdravá ako rybička a očarujúca

Skončila v izolácii, no riziko nákazy covidom sa nenaplnilo. Vojvodkyňa Kate sa vo veľkom štýle vrátila pred objektívy a verejnosť. Na finálovom zápase vo Wimbledone.

10.07.2021 21:41
Britain Wimbledon Tennis Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na finálovom zápase ženskej dvojhry vo Wimbledone. Prišla si pozrieť zápas a následne odovzdať aj víťaznú trofej.
debata (5)

Manželka princa Williama sa spoločne so svojou mužskou polovičkou posadila do kráľovskej lóže, aby si spoločne s Williamom pozreli zápas finále ženskej dvojhry, v ktorom napokon zvíťazila austrálska hráčka Ashleigh Barty proti českej tenistke Karolíne Plíškovej. Kate následne zišla na tenisový kurt, aby víťazke zablahoželala a odovzdala slávnu tenisovú trofej.

Kate, matka troch detí, stále fascinuje svojou štíhlou a príťažlivou postavou. V sobotu ju zvýraznili zelené šaty s úzkym driekom a výraznejšou kruhovou sukňou. Pochádzali od dizajnérky Emilie Wicksteadovej. Samotná Kate vyzerala opäť veľmi pôvabne a spokojne.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge na finálovom zápase...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel -...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge odovzdala trofej...

Bola to vôbec jej prvá tohtoročná účasť na tenisovom zápase v rámci slávneho turnaja. Počas uplynulých dní zastúpili britskú kráľovskú rodinu skôr menej známi členovia a niekoľko zápasov si bola pozrieť aj mama budúcej kráľovnej – Carole Middleton.

Čo sa rizika nákazy covidom týka, Kate musela zostať v domácej izolácii po tom, čo sa minulý týždeň dostala do kontaktu s osobou, ktorá bola pozitívne testovaná na koronavírus. Vojvodkyňa však neprejavila žiadne symptómy a po niekoľkých dňoch absolvovala test, ktorý sa ukázal ako negatívny. Okrem toho má už Kate za sebou aj očkovanie, čiže riziko infikovania bolo naozaj nízke. Napriek tomu chcela ísť členka kráľovskej rodiny príkladom a tak rešpektovala pravidlá, ktoré v Británii stále platia.

Vojvodkyňa Kate Čítajte viac Vojvodkyňa Kate ruší svoj program, skončila v domácej izolácii

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #wimbledon #návrat #izolácia

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...