Penn vzal do Cannes krásnu dcéru! Dylan aj francúzske hviezdy stavili na Chanel

Rodinná nálada v Cannes pokračuje. Na festival zavítali aj počas víkendu hviezdy, ktoré sú spojené pokrvným putom a ktorých najnovšie spojil aj nový projekt.

11.07.2021 07:03
France Cannes 2021 Flag Day Red Carpet Foto: ,
Zľava: Herečka Katheryn Winnick, herec a režisér Sean Penn a jeho dcéra, herečka a producentka Dylan Penn (v kreácii Chanel).
debata (1)

Sobotňajší večer na Francúzskej riviére patril novinke Flag Day, o ktorú sa režisérsky postaral herec a režisér Sean Penn. Bývalý manžel speváčky Madonny, ktorý si vo filme aj zahral hlavnú úlohu, nezostal len pri obsadení seba samého. Z filmu Flag Day sa stal doslova rodinný projekt – Penn totiž obsadil obe svoje ratolesti, ktoré má z manželstva s herečkou Robin Wrightovou. Reč je o synovi Hopperovi aj dcére Dylan.

Zľava: Herečka Katheryn Winnick, herec a...
Herečka Katheryn Winnick predstavila film Flag...
+7Prezident festivalovej poroty Spike Lee (v...

Práve ona bola zároveň aj magnetom pre sobotňajšiu slávnostnú premiéru, na ktorej sa objavila po boku známeho otca a hereckej kolegyne Kathryn Winnickovej. Dylan Frances Penn k filmovému umeniu pričuchla už odmalička a vo filme Flag Day vraj mohla naplno zužitkovať svoj talent, zdedený po oboch rodičoch. Čo sa červeného koberca týka, tam zase prišiel na rad pôvab a sexepíl.

Pennovú na slávnostnú premiéru obliekla značka Chanel, pričom plavovláska Dylan si vybrala čierne šaty s výšivkou v drieku, ktoré však odhaľovali spredu jej príťažlivé a vyšportované nohy. Kolegyňa Winnick, ktorá vo filme hrá jej mamu, sa obliekla do modelu Stella McCartney.

zväčšiť Členovia poroty - zľava: Melanie Laurent (v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Flag Day Red Carpet Členovia poroty - zľava: Melanie Laurent (v kreácii Christian Dior Haute Couture), Tahar Rahim a Mylene Farmer pózujú fotografom.

Neskorá večerná premiéra prilákala v sobotu večer aj prezidenta poroty Spika Lee spoločne s manželkou Tonyou Lewis Leeovou. Okrem nich však červený koberec ozdobila aj herečka Melanie Laurent (v kreácii Christian Dior Haute Couture), speváčka Mylene Farmer a herec Tahar Rahim, ktorý obe dámy a kolegyne z poroty sprevádzal.

Iba pár hodín pred premietaním Flag Day patril program sobotňajšieho večera domácej francúzskej kinematografii – tú zastúpilo hneď niekoľko filmov a tiež domácich hviezd, ktoré sú však dobre známe aj medzinárodne. Reč je o Catherine Deneuveovej, ale tiež napríklad držiteľke Oscara Marion Cotillardovej a speváčke a herečke Vanesse Paradisovej. Marion aj Vanessa reprezentovali na červenom koberci tiež značku Chanel, podobne ako spomenutá Dylan Frances Penn. Deneuve obliekol ateliér Dior do kreácie haute couture. Francúzska herečka Adele Exarchopoulus mala na sebe model Fendi Haute Couture zhotovený na mieru len na tento večer. Veľkú galériu z prvej časti večera si pozrite nižšie.

Francúzska herečka Marion Cotillard v kreácii...
Herečka Vanessa Paradis v kreácii Chanel.
+14Modelka Maeva Coucke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Cannes #Dylan Penn #Marion Cotillard #Chanel #Sean Penn #Vanessa Paradis

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...