Cannes finišuje! Sharon Stone prišla v lila róbe, upírska kráska provokovala

Predposledný večer na filmovom festivale v Cannes si vybrali zástupcovia organizácie amFAR na tradičný benefičný večer, v rámci ktorého sa svet filmu pridáva k pomoci na výskum boja proti AIDS. Nechýbali mnohé hviezda, ani jedna z hlavných ambasádoriek projektu.

16.07.2021 23:00
debata (3)
zväčšiť Herečka Sharon Stone bola na akcii amFAR... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Amfar Arrivals Herečka Sharon Stone bola na akcii amFAR neprehliadnuteľná aj vďaka lila tónu večernej kreácie.

Americká herečka Sharon Stone sa v aktivitách amFAR angažuje už dlhé roky a nielen v nich. Keďže do Cannes zavítala pred pár dňami, neobišla ani slávnostné podujatie v Hoteli Eden Roc. Stoneovú, ktorá pred dvoma dňami zaujala azda každého v masívnej princeznovskej róbe od Dolce & Gabbana v belasej róbe vyšívanej kvetmi, stavila tentoraz na lila odtieň, krištály a pštrosie perie. A na ušiach jej viseli poriadne ťažké a luxusné náušnice.

Modelka Fien Kloos v trblietavej kreácii.
Modelka Oriane Strohhacker.
+15Herečka Bella Thorne a jej partner Benjamin...

Šesťdesiattriročná hviezda si mohla pokojne v pompéznom večernom looku „sily merať“ s mladšími návštevníčkami akcie – aj medzi nimi sa však našlo pár dám, ktoré zaujali na prvý pohľad. A niektoré dokonca vzali na pár nanosekúnd dych.

Večerný look sa vydaril napríklad ruskej modelke Natashi Polyovej, ktorá prezentovala čierny model s výraznou japonskou estetikou. Bulharská herečka Maria Bakalova patrila medzi najelegantnejšie dámy večera. A tiež najsošnejšie. Model totiž krásne vykresľoval jej figúru a opticky jej dodával veľmi zvodný výraz.

zväčšiť Herečka Nina Dobrev stavila na pomerne odvážny... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Amfar Arrivals Herečka Nina Dobrev stavila na pomerne odvážny a sexy model Mônot.

Azda najsexy model večera však predvádzala americká hviezda – herečka Nina Dobrev, ktorá je aj slovenským divákom dobre známa z hitu Upírske denníky. Čierny model z dielne značky Mônot nebol rafinovaný, hral to na prvú, ale efekt splnil. Prsia sa ledva vopchali do odvážneho výstrihu, ale Dobrevovej prítomnosť neunikla azda nikomu. Podobne odvážny model potom predviedla aj jej americká kolegyňa Kat Graham.

zväčšiť Bulharská herečka Maria Bakalova v kreácii... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Amfar Arrivals Bulharská herečka Maria Bakalova v kreácii Armani Privé.

Medzi hosťami akcie sa objavili desiatky modeliek, herečiek či influenceriek, prišiel aj Orlando Bloom, ktorý však svoju partnerku Katy Perryovú nepriviedol. Po slávnostnom červenom koberci nasledovala aj oficiálna večera a následne dražba, z ktorej prostriedky pravidelne putujú na podporu projektov proti AIDS. Koľko sa podarilo vyzbierať tento rok, bude známa už počas víkendu. Viac záberov nájdete v našej galérii.

Aké bolo otvorenie 74. ročníka MFF Cannes?

Video
Zdroj: Backgrid / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Sharon Stone #Cannes #Nina Dobrev #modelka #AIDS #charita #amfar

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...