Večer so Suicide Squad ovládli zamilované páry: Jeden premiérovo, druhý vášnivými bozkami

Herečka Margot Robbie, herec a zápasník John Cena či pôvabná Kate Beckinsale - na pondelňajšej premiére novinky The Suicide Squad sa objavilo hviezd ako maku. Pozornosť však na seba strhli zamilované páriky.

03.08.2021 13:30
LA Premiere of "The Suicide Squad" Foto: ,
Herec Joel Kinnaman a jeho partnerka Kelly Gale boli na premiére ukážkový párik.
debata

Červený koberec premietania novinky, ktorá je voľným pokračovaním hitu zo stajne DC Comics Samovražedný oddiel, ozdobila vôbec prvýkrát ako dvojica speváčka Rita Ora a jej partner Taika Waititi. Známy režisér, herec a scenárista, ktorý má doma Oscara práve za scenár k filmu Králiček JoJo, sa stretávajú už nejaký ten mesiac. Až americké premietanie nového hitu sa však pre nich stalo príležitosťou na oficiálnu prezentáciu svojho vzťahu.

Herečka Margot Robbie prišla na premiéru snímky...
Herečka Storm Reid na premiére filmu The...
+11Herec Joel Kinnaman a jeho partnerka Kelly Gale...

Britská speváčka so slovanskými koreňmi sa objavila v atypicky riešeným kostýmo-šatách, ktoré odhaľovali jej boky. Elegantná a pritom zvodná, Ora pózovala ako profesionálka a, samozrejme, nezabudla sa pritúliť ku svojmu partnerovi. Waititi, ktorý nedávno dokončil v Austrálii nakrúcanie štvrtého Thora, pôsobil spokojne a sebavedomo. Dvojica sa však vyhla nežnostiam pred objektívmi, pôsobili radšej decentnejšie.

VIDEO: Rita Ora a Taika Waititi
Video
VIDEO: Kelly Gale s Joelom Kinnamanom
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

To však neplatí o ďalšom páriku, ktorý sa po čase objavil pred objektívmi. Herec Joel Kinnaman, fešák so švédskymi koreňmi, ktorého preslávila rola v remake Robocopa, vzal do spoločnosti svoju sexy partnerku Kelly Galeovú. Topmodelka, známa z kampaní na bielizeň či plavky, zvádzala v šatách s odhaleným chrbtom a tiež sa nežne túlila k plavovlasému svalovcovi. Nechýbali ani bozky a celkovo dvojica pôsobila akoby boli čerstvo zamilovaní. Kinnaman s Galeovou pritom tvoria pár bezmála tri roky.

Premiéra očakávanej snímky mala hviezdny a v galérii si môžete pozrieť aj ďalšie z pozvaných hviezd. Herečku Margot Robbieovú v netradičnej kreácii Chanel či mladučký talent Storm Reidovú v modeli z dielne Prada a s výrazným vrkočom siahajúcim až na červený koberec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Rita Ora #pár #Margot Robbie #Joel Kinnaman #Kelly Gale #Taika Waititi

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...