Speváčka Tina na premiére najstráženejšou osobou? Zdobili ju šperky za 58-tisíc eur

Speváčku Tinu mohli v stredu večer stretnúť návštevníci premiéry novinky Známi neznámi. Po dlhšom čase sa vybrala do spoločnosti a poňala to naozaj vo veľkom štýle. Ozdobená šperkmi za viac ako 58-tisíc eur!

06.08.2021 00:00
1R2A0709 Foto:
Speváčka Tina poňala premiérový večer naozaj luxusne.
debata (2)

Dvojnásobná mama, ktorá k novej snímke v réžii Zuzany Mariankovej naspievala titulnú skladbu, si na slávnostný večer zapožičala šperky známej klenotníckej značky, pričom hodnota jednotlivých kúskov bola naozaj ohurujúca.

Na krku sa jej trblietal náhrdelník zo žltého zlata, zdobený turmalínmi a 44 diamantmi, ktorého hodnota presahuje sumu 28-tisíc eur. Ešte o pár stoviek hodnotnejší bol potom náramok z ružového zlata, ktorý dekorovalo 768 diamantov vo farbe champagne. Zvyšok šperkovej výbavy tvoril prsteň, ktorý popri ostatných šperkoch, má pomerne skromnú cenu, ale na ruke bol neprehliadnuteľný.

Herec Tomáš Maštalír prišiel na premiéru so...
Sopranistka Adriana Kučerová.
+36Herečka a spoluproducentka filmu Petra...

Kúsky z dielne českého výrobcu ALO Diamonds v slávnostný večer nezdobili len známu slovenskú speváčku, ale aj herečku Táňu Pauhofovú, ktorá však zostala verná minimalistickému výberu. Ku kompletu z dielne značky Nehera si vzala jemné náušnice a prsteň.

1R2A0043 Čítajte viac Móda z premiéry! Polnišová ako diva, sexy Pauhofová, nežné Češky a Čaputová v červenom

Samozrejme, šperky po stredajšom premietaní filmu, ktorý je adaptáciou talianskeho hitu Úplní cudzinci scenáristu a režiséra Paola Genoveseho, putovali späť do vitríny (tie drahšie aj rovno do trezora). Aj vďaka nim však mala premiéra filmu Známi neznámi priam hollywoodsku príchuť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #luxus #Tina #klenoty #tisíce #Známi neznámi

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...