Pauhofová s Hrycovou velebili Košice, Wisterová lákala divákov ovoňať si Malachovského

Poriadne veselé aj zaujímavé momenty zažila herecká zostava z najnovšieho domáceho prírastku v slovenských kinách - vzťahovej dramédie Známi neznámi. Stalo sa tak na celoslovenskom turné, ktoré absolvovali po kinách pri predstavovaní filmu.

14.08.2021 13:00
Foto Katarina Harsanyova IV Foto:
Delegácia filmu Známi neznámi v jednom zo slovenských miest - zľava: Sväťo Malachovský, Wanda Adamik Hrycová, moderátorka Vera Wisterová, Petra Polnišová a Tomáš Měcháček.
debata (1)

Herci Táňa Pauhofová, Petra Polnišová, Sväťo Malachovský, Tomáš Měcháček, Anna Kadeřávková a producentka Wanda Adamík Hrycová absolvovali za uplynulých pár dní návštevu deviatich slovenských miest, dokopy sa objavili v jedenástich kinách a celkom vraj prešli 969 kilometrov. Do tisícky naozaj len kúsoček.

Najväčší úspech dosiahli v metropole východu – Košiciach, kde delegáciu privítalo takmer 1 000 ľudí. „Všetkých by som vás rada vybozkávala. Som rada, že som tu, môžeme to zobrať po jednom,“ pozdravila s úsmevom Košičanov herečka Táňa Pauhofová. „Toto je moje mesto! Som narodená v Bratislave, ale vyrobená tu v Košiciach,“ netajila svoje nadšenie z východniarov producentka filmu Známi neznámi Wanda Adamík Hrycová.

Delegácia filmu Známi neznámi v jednom zo...
IMG 6626 Delegácia filmu Známi neznámi v jednom zo slovenských miest - zľava: moderátorka Vera Wisterová, Wanda Adamik Hrycová,Tomáš Měcháček, Sväťo Malachovský a Petra Polnišová.

Reakcie prvých divákov filmovej novinky si herci, producentka a moderátorka Vera Wisterová pozreli v Trenčíne.

Nadšenie z prítomnosti hereckých tvárí neskrývalo publikum vo väčšine navštívených miest. Napríklad v Trenčíne, prvej zastávke turné, sa fanúšička Monika rozbehla za českým umelcom Tomášom Měcháčkom a rozhodla sa ho objať a pobozkať. V podobnej uvoľnenej nálade sa nieslo následné uvedenie filmu v Žiline a Liptovskom Mikuláši.

„Ona je šialená! My sme vás chceli dôstojne pozdraviť a poďakovať za to, že ste prišli,“ doberala si Petra Veru za jej odviazané moderovanie, pri ktorom ľudí vyzývala vysmiate obecenstvo hercov ovoniavať. „Keď som v Žiline povedala, či je tu niekto, kto si chce olízať Sväťa Malachovského, tvrdili ste mi, že je to už priveľa,“ smiala sa, na čo sa obľúbený herec začal v kinosále vyzliekať.

zväčšiť Zľava: Anna Kadeřávková, Petra Polnišová, Táňa... Foto: BE WELL Media
IMG 7020 Zľava: Anna Kadeřávková, Petra Polnišová, Táňa Pauhofová a Wanda Adamik Hrycová.

Nasledujúci deň sa tváre filmu Známi neznámi vybrali za divákmi v Poprade, pokračovali v Prešove a deň ukončili veľkolepo v spomenutých Košiciach, kde si ich prišlo pozrieť takmer 1 000 divákov. Posledný deň turné filmu Známi neznámi sa začal v Banskej Bystrici a pokračoval vo Zvolene. „Veľmi rada sa sem vraciam, pretože keď som bola mladšia, teda asi pred 400 rokmi, bol zvolenský Pustý hrad iba jeden kopec a s tímom mladých archeológov sme vyhrabávali rôzne vykopávky, až sa dostal do súčasného stavu,“ vyjadrila sa Polnišová.

Finále turné patrilo Nitranom. Okrem vopred avizovaného predstavenia hercov a tvorcov prekvapila delegácia aj nič netušiacich divákov v náhodnom nitrianskom kine. „Ďakujeme, že ste prišli na náš film. Je možné, že takto prekvapíme pred projekciou filmu Známi neznámi aj iných divákov,“ ukončila veľké turné moderátorka Vera Wisterová.

Herec Tomáš Maštalír prišiel na premiéru so...
Sopranistka Adriana Kučerová.
+36Herečka a spoluproducentka filmu Petra...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Táňa Pauhofová #Petra Polnišová #Wanda Adamik Hrycová #Známi neznámi

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...