Držala vôbec v rukách varešku? Paris Hilton má novú šou, priniesla ju do New Yorku

Jeden by si myslel, že v živote nedržala v ruke varešku. Boháčka Paris Hilton však skúša zaujať svet novou kuchárskou šou! Na obrazovkách Netflixu.

18.08.2021 11:45
627535586 Foto:
Boháčka Paris Hilton po návšteve talkšou The Tonight Show Starring Jimmy Fallon v New Yorku.
debata

Štyridsaťročná dedička siete hotelov Hilton sa objavila v utorok uprostred New Yorku, kam docestovala v rámci účasti v šou Jimmyho Fallona. Dôvodom bolo, samozrejme, promovanie jej nového projektu a stretnutie s médiámi. Tam, kde sa Paris objaví, sa však nedá očakávať nič iné ako záujem fanúšikov a koncentrácia verejnosti. A presne tak to vyzeralo aj na jednej z newyorských ulíc, kde odparkovalo auto, ktoré blondínku priviezlo.

Hilton vystúpila v tyrkysovomodrých krátkych šatách zdobených flitrami a ochotne pózovala fotografom niekoľko minút. Neprekážal jej ani fakt, že kvôli nej musela stáť doprava v jednej z ulíc – regulovali ju policajti a bodyguardi z televízneho štúdia. Paris si dokonca strihla niekoľko záberov s fanúšikmi, ktorí sa dostali až ku nej.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Hoci potomok z rodiny Hiltonovcov už má niekoľko skúseností s televíznymi kamerami, reakcie na jej prezentáciu pred nimi neboli vždy nadšené. Zdá sa však, že najnovší počin, ktorý zastrešila streamovacia platforma Netflix, má šance vylepšiť jej renomé. Napríklad magazín Forbes na svojom portáli napísal, že „nemusíte prevracať očami, jej kuchárska šou je vlastne dosť očarujúca“.

Posledné mesiace sa veľa šuškalo o tom, že boháčka už konečne našla toho pravého a čaká ju svadba. Paris sa pred časom zasnúbila s podnikateľom Carterom Reumom a údajne by mali zamieriť spolu pred oltár do konca tohto roka. To sa však zatiaľ oficiálne nepotvrdilo a zdá sa, že Hiltonovú viac baví venovať sa svojej kariéry a zveľaďovať vlastné podnikateľské impérium a značku, ktorú si rokmi vybudovala.

Kamila Magálová. Čítajte viac Dva mesiace bez Magálovej! A výsledok? Takto to teraz vyzerá s reláciou Tajomstvo mojej kuchyne

Na premietaní prvých epizód, ktoré sa konalo začiatkom augusta, však nechýbal ani Reum a ani mnoho slávnych celebrít, ktoré „kuchárku“ prišli podporiť. Medzi nimi sa objavila napríklad speváčka Demi Lovato, manželia Ashlee Simpson a Evan Ross, Paris Jackson či Kat Graham.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Paris Hilton #šou #netflix #kuchárka

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...