Bonbónik menom Evelyn? Taký sladký look, že ho dopriala slovenským aj českým fotografom?!

Moderátorka a komička Evelyn je rozhodne žena s nabitým profesionálnym životom. Potvrdilo sa to aj v posledných dňoch, keď blondínka stihla za necelé dva dni obísť susedné Česko a zúčastniť sa na niekoľkých spoločenských akciách.

27.08.2021 00:00
ZAK 4224 Foto:
Moderátorka Farmy Evelyn Kramerová v trenčkote od Borisa Hanečku.
debata

V utorok večer sa dalo Evelyn stretnúť na párty televízie Markíza, ktorá sa konala na jednej z lodi zakotvených na petržalskej strane Dunaja. Tvár reality-šou Farma bola neprehliadnuteľná, keďže sa odela do jemne lesklého ružového trenčkotu od Borisa Hanečku.

Čo je možno zaujímavejšie, úplne rovnaký look – aj s bielym topom, džínsami a výraznými farebnými sandálikmi predviedla len pár hodín predtým aj na filmovom festivale v Karlových Varoch. „Život je ako bonboniéra a ja som dnes jak jeden bonbónik,“ napísala s humorom televízna celebrita na svojom Instagrame, kde zverejnila záber od karlovarskej festivalovej fotosteny.

Do centra filmového sviatku v susednom Česku však tentoraz necestovala propagovať nový film, rodáčku zo severu Slovensku pozvala známa značka kávy, keďže Evelyn je jednou z jej ambasádoriek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh)

Dve miesta a jeden rovnaký look – to síce zaváňa štipľavými komentármi zo strany médií. Ale hovoriť o módnom faux pas v tomto prípade netreba. Ak sa žena v niečom dobre cíti, pokojne si to môže obliecť aj viackrát. A slovenský dizajnér Boris Hanečka môže byť vlastne rád – jeho tvorba sa za pár dní objavila na domácej, ale aj tej českej pôde. Mimochodom len pár dní pred príchodom Evelyn do Varov predvádzala jeho model aj česká herečka Jitka Čvančarová (viac čítajte tu).

V Bratislave Evelyn na párty markízackej televízie propagovala opäť blížiacu sa novú sériu šou Farma. Okrem nej si večer užilo množstvo televíznych osobností aj influencerov. Veľkú galériu nájdete nižšie.

Speváčka Jana Kirschner s raperom Separom.
Tehotná Veronika Nízlová sa tiež objavila na...
+35Speváčka Mária Čírová dorazila na večierok aj s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Boris Hanečka #ružová #Karlovy Vary #look #Evelyn

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...