Móda EMMY plná farieb: Zeta-Jones ako diva, Corrin s pazúrmi a mladšia sestra Olseniek... TOP!

Ani týždeň neprešiel od jednej spoločenskej akcie, ktorá sa konala v New Yorku... a desiatky hviezd, tentoraz hereckých, sa zišli na vyhlásení cien EMMY. Bol to pompézny večer s módou, ako sa patrí. Niektoré dámy doslova vyrážali dych.

20.09.2021 07:41
2021 Primetime Emmy Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Catherine Zeta-Jones v róbe od Cristiny Ottaviano.
debata

Spomedzi nominovaných sa výrazne darilo projektom Ted Lasso, Koruna či Dámsky gambit. Naprázdno neodchádzali domov ani hviezdy seriálu Mare z Easttownu. Jeho hlavná hrdinka Kate Winslet pôsobila veľmi decentne v čiernej kreácii Giorgio Armani.

Čo sa jej rovesníčok týka, výraznejšia a s tradičnou hollywoodskou aurou sa pred objektívmi objavila waleská rodáčka Catherine Zeta-Jones v modeli farbe burgundského od Cristiny Ottaviano. Nechýbali odhalené ramenám, rozparok, bezchybný vzhľad a úprava účesu. Rovnako očarujúco však vyzerala aj herečka Hannah Wandingham, jedna z hrdiniek seriálu Ted Lasso. Šaty jej zhotovil Christian Siriano a herecký talent priniesol jednu zo sošiek.

Herečka Mandy Moore.
Herečka Cecily Strong.
+48Herečka Catherine Zeta-Jones v róbe od Cristiny...

Medzi najlepšie oblečené dámy počas večera nepochybne patrili aj ďalšie nominované. Napríklad herečka Elizabeth Olsen, nominovaná vôbec prvýkrát, vyzerala úchvatne v modeli The Row – značky, za ktorou stoja jej dve staršie sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové. Britská star Michaela Coel volila model od afroamerického dizajnéra Christophera Johna Rogersa a žiarila v neónovej žltej farbe.

zväčšiť Herečka Elizabeth Olsen v kreácii The Row. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Elizabeth Olsen v kreácii The Row. Herečka Elizabeth Olsen v kreácii The Row.

Farby vo všeobecnosti červenému kobercu dominovali. Či už išlo o žltú kreáciu zhotovenú na mieru pre Kaley Cuocovú, išlo o šaty Very Wangovej, alebo červené kreácie Carolina Herrera, v ktorých sa objavili herečky Mandy Moore a Sarah Paulson. Fuksiové detaily potom predviedla herečka Angela Bassett, jej kolegyňa Uzo Aduba stavila na neónovú ružovú, belasá farba dominovala kreácii Atelier Versace herečky MJ Rodriguez a vo výraznom zelenom odtieni na šatách Christian Dior Haute Couture sa objavila Yara Shadidi.

zväčšiť Zľava: Herečky Angela Bassett, Micaela Coel,... Foto: SITA/AP
pjimage Zľava: Herečky Angela Bassett, Micaela Coel, Yara Shadidi a Mandy Moore.

Odvážnejšie ako americké hviezdy boli tie britské, a to najmä v prístupe k móde, nie v odhaľovaní sa. Herečky zo seriálu Koruna Gillian Anderson a Emma Corrin zaujali okamžite. Prvá výberom šiat s aplikáciou korálikov na šnurkách od Chloé, druhá modelom s výrazným čepcom a rukavicami s našitými nechtami z plastu (trošku pripomínala kostým z Príbehy služobníčky). Išlo o šaty Miu Miu. Ich kolegyňa Olivia Colman, predstaviteľka kráľovnej Alžbety II. v seriáli Koruna, bola decentnejšia voľbou šiat od Roksandy Ilincic.

zväčšiť Herečka Emma Corrin v kreácii Miu Miu. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain The Crown Primetime Emmy Screening Herečka Emma Corrin v kreácii Miu Miu.

Samozrejme, keď je už reč o odhaľovaní, nejaké sa objavilo aj tu – hoci vo všeobecnosti televízne hviezdy zostali skôr rafinované. Napríklad herečka Taraji P. Henson predvádzala odvážny výstrih v kreácii Elie Saab a herečka Issa Rae sa dokonca zahalalila len do trblietavej „siete“ od značky Alietté. Mimoriadne sexy model však predviedla Madeleine Brewer, hviezda seriálu Príbeh služobníčky. Išlo o bronzový model Tom Ford z kolekcie, ktorá mala pred pár dňami premiéru v New Yorku.

zväčšiť Herečka Madeline Brewer dorazila na Emmy v... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2021 Primetime Emmy Awards - Arrivals Herečka Madeline Brewer dorazila na Emmy v kreácii Tom Ford.

Pripravili sme pre vás veľkú galériu z červeného koberca s viac ako päťdesiatkou fotografií. Ďalšie modely pozvaných hviezd si pozrite v nej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Emmy #najlepšie oblečené

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...