Rita Ora zaspievala na Eiffelovke: Sexy overal či éterické šaty - vyzerala ako zjavenie

Ikony na ikonických miestach - to je názov projektu, ktorý prináša hviezdy hudobného neba na známe miesta, často turistické perly, aby v ich priestoroch predviedli svoje umenie. Vo štvrtok večer mala premiéru mini-šou speváčky Rity Ory.

01.10.2021 11:50
FENDI Bespoke Look for Rita Ora- Paris Live... Foto:
Speváčka Rita Ora počas svojho špeciálneho vystúpenia na parížskej Eiffelovej veži. Oblečená do kreácie Fendi, ktorá vznikla v rámci línie Bespoke na mieru.
debata

Britská megastar, ktorej v žilách koluje balkánska krv, sa predstavila na slávnej Eiffelovej veži v Paríži. Priamo na jej platformách bolo nahrávané vystúpenie, v rámci ktorého Ora odspievala niekoľko svojich hitov. Nechýbali tanečníci, ktorí ju sprevádzali, ale ani špeciálne kostýmy zhotovené len na túto príležitosť. Podpísali sa pod ne svetoznáme dizajnérske mená.

Ora sa napríklad postavila pred kamery a následne aj zraky divákov pri streamovacích kanáloch v kinematogra­fických šatách z dielne talianskej značky Fendi. Model zdobený dúhovými ružovými flitrami s výraznou vlečkou predvádzala Ora aj so šperkmi od Delfiny Delletrez Fendi.

Speváčka Rita Ora počas svojho špeciálneho...
Speváčka Rita Ora počas svojho špeciálneho...
Speváčka Rita Ora počas svojho špeciálneho...

Popri pompéznej róbe z talianskeho ateliéru sa na vystúpení objavila Ora aj v kreácii zdobenej štrasom a bielym golierikom od značky Miu Miu či strapcových šatách s plieškami, ktoré vznikli zase vo francúzskom ateliéri Lanvin.

Celé vystúpenie bolo pritom plateným koncertom a na prístup k jeho zhliadnutiu bolo nutné zakúpiť si „vstupenku“. Desať percent výťažkov z predaja lístkov na bolo venovaných iniciatíve UNICEF na podporu futbalu (Soccer aid).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Rita Ora #Eiffelova veža #Miu Miu #Fendi #Lanvin

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...