Môžu vyzerať šťastnejší? Kráska z Rýchlo a zbesilo oslavuje zásnuby, čoskoro opäť pod čepcom

Len niekoľko týždňov po ohlásení zásnub sa zamilovaná dvojica Jordana Brewster a Mason Morfit objavila spolu na verejnosti. Turnaj, ktorý ich prilákal, sa však niesol vo všeobecnosti v znamení roztomilých párikov.

05.10.2021 00:00
Jordana Brewster a Mason Morfit Foto:
Čerstvo zasnúbená dvojica - herečka Jordana Brewster a Mason Morfit spoločne na Veuve Clicquot Polo Classic v Los Angeles.
debata

Herečka, ktorú si slovenský divák pamätá najmä zo série Rýchlo a zbesilo, sa stretáva s podnikateľom Morfitom už od prvej tretiny pandémie. Po viac ako ročnom vzťahu sa teda partneri rozhodli, že je čas na ďalší krok. Obaja po neúspešných manželstvách skúsia šťastie znovu a už o pár mesiacov by si mali povedať áno.

„Cítim sa naozaj nadšená. A vzrušená z toho celého. Začínam plánovať, ale mám v úmysle robiť to veľmi pomaly a užívať si každý jeden krok,“ citoval magazín People herečku Brewsterovú, z ktorej čoskoro bude pani Morfitová. Štyridsaťjedenročná kráska tiež dodala, že plánuje absolvovať všetky tie aktivity, ako je zásnubná párty či rozlúčka so slobodou, ktoré ju v minulosti obišli.

VIDEO:

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Na turnaji v konskom póle v Los Angeles, kde sa očarujúca Jordana s usmiatym a zjavne zamilovaným Mofitom objavili, prišli aj ďalšie zamilované páriky. Zásnuby tiež len nedávno absolvovala herečka Sophia Bush, po ktorej boku stojí kolega Grant Hughes. Dvojica bola neprehliadnuteľná aj vďaka odvážnej farebnosti Hughesovho obleku – kým jeho partnerka stavila na čierne šaty, on si vzal jasnožltý oblek.

zväčšiť Herečka Sophia Bush a jej partner Grant Hughes. Foto: Charley Gallay/Getty Images for Veuve Clicquot
CG5 1830 20211002125609248 Herečka Sophia Bush a jej partner Grant Hughes.

Medzi dvojicami, ktoré tiež navštívili akciu pod záštitou značky Veuve Clicquot, sa objavila aj herečka Keke Palmer so svojím partnerom, herec Tom Welling s manželkou Jessicou alebo herec z This is Us Justin Hartley s manželkou Sofiou Pernasovou. Nemohol chýbať ani šampión v konskom póle Nacho Figueras, ktorého v živote, ale aj na ihrisku sprevádza manželka Delfina Blaquier.

Spokojná dvojica Darius Daulton Jackson a Keke...
Manželia Sofia Pernas a Justin Hartley sa...
+7Čerstvo zasnúbená dvojica - herečka Jordana...
Talianska celebritka Elisabetta Canalis bola...
Herečka Sophia Bush na akcii Veuve Clicquot...
+18Čerstvo zasnúbená dvojica - herečka Jordana...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zasnúbenie #turnaj #konské pólo #Jordana Brewster #Mason Morfit #Sophia Bush

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....