Toto nikdy neurobil! Gyllenhaal ukázal na premiére krásnu partnerku: Tak veľmi ju milujem!

Hoci tvoria pár už nejaký ten rok, na verejnosti sa v rámci spoločenských udalostí doteraz nikdy neobjavili. Herec Jake Gyllenhaal však konečne prelomil toto "nepísané pravidlo". Krásnu partnerku vzal na premiéru v New Yorku.

06.10.2021 09:45
2021 NYFF - "The Lost Daughter" Screening Foto: ,
Sestra a brat - obaja mimoriadne úspešní na premiére filmu The Lost Daughter v New Yorku. Maggie Gyllenhaal (vľavo) a Jake Gyllenhaal.
debata

Ešte minulý týždeň sa v rámci filmového festivalu v New Yorku konalo premietanie drámy The Lost Daughter, pod ktorou je podpísaná Gyllenhaalova staršia sestra, herečka, no najnovšia aj scenáristka a režisérka Maggie Gyllenhaal. Už na filmovom festivale v Benátkach zaujala svojím počinom natoľko, že si domov odnášala cenu za najlepší scenár a zdá sa, že jej film priťahuje veľkú pozornosť. Trošičku sa o to, samozrejme, zaslúžil aj známy brat, ktorý Maggie podporuje, kde to je len možné. A urobil tak aj na newyorskej premiére.

Fakt, že sa po jeho boku objavila partnerka Jeanne Cadieu mnohým vyrazil dych – partneri sa totiž neukazovali doposiaľ na verejnosti. Hollywoodsky herec si svoje súkromie strážil – najmä po tom, čo jeho niekdajšia láska s kolegyňou Kirsten Dunstovou bola natoľko medializovaná a pár prenasledovali paparazzovia.

zväčšiť Herec Peter Sarsgaard a jeho manželka,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 NYFF - "The Lost Daughter" Screening Herec Peter Sarsgaard a jeho manželka, režisérka a scenáristku filmu The Lost Daughter Maggie Gyllenhaal (vľavo) pózujú s jej bratom Jakeom Gyllenhaalom a jeho partnerkou Jeanne Cadieu.

Teraz stál usmiaty a spokojný po boku svojej sestry a švagra Petra Saargarda. Z druhej strany sa k nemu decentne, no nežne približovala krásna modelka a herečka v krémových večerných šatách. To, že sa Jeanne objavila na červenom koberci po jeho boku, bola vraj čiastočne sestrina zásluha. „Moja sestra ju schmatla a priviedla ku nám, keď sme pózovali. Ale vôbec mi to neprekážalo, je to moja rodina,“ komentoval neskôr pre The Howard Stern Show v rádiu herec.

Herečka Dakota Johnson oblečená v kožených...
Herečka Jesse Buckley na premietaní filmu The...
+4Herečka Olivia Colman v šatách z dielne Rolanda...

V relácii tiež urobil zriedkavé vyjadrenie na adresu svojej partnerky. „Milujem ju fakt veľmi, je to nesmierne dobrý človek,“ komentoval a dodal tiež, že dúfa, že raz z neho bude dobrý otec a manžel.

Gyllenhaala môžu diváci už niekoľko dní vidieť v trilleri The Guilty, ktorý nakrútil Netflix a ide o remake dánskeho filmu s rovnomenným názvom, ktorý sa premietal aj v menších kinách na Slovensku. V snímke The Lost Daughter, ktorú nakrútila Maggie Gyllenhaal, sa diváci dočkajú napríklad Dakoty Johnsonovej, Olivie Colmanovej či Paula Mescala. Všetci boli aj na premiére, ich zábery si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Jake Gyllenhaal #Maggie Gyllenhaal #Jeanne Cadieu

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...