Končiaci Bond Craig prezradil pikošku o kráľovnej Alžbete II.: Toto si o mne myslí!

Ako James Bond definitívne svoju kariéru skončil. Možno ako darček na rozlúčku sa dá chápať hviezda, ktorú v stredu podvečer dostal britský herec Daniel Craig na hollywoodskom Chodníku slávy.

07.10.2021 11:38
Daniel Craig Honored with a Star on the... Foto: ,
Herec Daniel Craig pózuje na hollywoodskom Chodníku slávy.
debata

Päťdesiattriročný predstaviteľ agenta 007 sa zúčastnil osobne na slávnostnom ceremoniáli, počas ktorého odhalili jeho vlastnú pamätnú tabuľu s hviezdou a jeho menom. Hoci po jeho boku chýbala životná partnerka Rachel Weisz, sám na akciu neprišiel. Craiga podporila producentka bondoviek Barbara Broccolli, ale tiež jeho herecký kolega a tiež hlavný protivník z najnovšej bondovky Nie je čas zomrieť – herec Rami Malek.

Rami Malek (vpravo) objíma svojho kolegu...
Herec Daniel Craig v dobrej nálade pred...
+3Herec Daniel Craig pózuje na hollywoodskom...

Držiteľ Oscara sa na adresu svojho staršieho kolegu aj rozrozprával pred novinármi a vyzdvihol jeho talent aj herecký prínos, no tiež ich kamarátsky vzťah, čo si spoločne vybudovali. Craig sa z Británie presunul do Ameriky, kde ho čaká veľká premiéra novej bondovky. Film sa síce od minulého štvrtka premieta v slovenských (a európskych) kinách, v USA príde do kín v piatok.

Pri príležitosti promoaktivít navštívil herec aj moderátora Andyho Cohena a hovorili spolu tiež o tom, čo si myslí o Craigovom Bondovi kráľovná Alžbeta II. Práve s ním totiž kedysi kráľovná nakrútila slávnu scénku, ktorá sa objavila pri otváracom ceremoniáli olympijských hier v Londýne.

„Povedala mi, aha, vy ste ten Bond, čo sa nikdy neusmieva. Zaklincovala to,“ komentoval v talk-šou známeho amerického moderátora Craig.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #Daniel Craig #kráľovná Alžbeta II.

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...