Zbožňovaná Diana, William aj Harry na premiére! Stewart a jej filmoví synovia vrátili čas

Už prvé informácie o tom, že americká herečka Kristen Stewart sa stane jednou z tých žien, ktoré pred kamerou stvárnia zosnulú princeznú Dianu, vyvolali búrlivé reakcie. Vo štvrtok mala premiéru snímka na londýnskom filmovom festivale.

09.10.2021 14:00
Britain LFF Spencer Premiere Foto: ,
Herečka Kristen Stewart na premiére filmu Spencer, v ktorom stvárnila princeznú Dianu. Oblečená v kreácii Chanel Haute Couture.
debata

Niekdajšia hviezda hitovej série Twilight sa postavila na červený koberec pred novinárov v kreácii z dielne Chanel – značky, s ktorou už roky spolupracuje a bola nepochybne tou hlavnou hviezdou oficiálneho premietania. Neprišla však sama. Premiéru filmu s názvom Spencer si nenechali ujsť ani ďalší jej hereckí kolegovia či členovia výrobného štábu.

Médiá určite zaujal aj fakt, že po boku 31-ročnej herečky sa objavila aj dvojica detských hercov – Jack Nielen a Freddie Spry stvárnili na plátne princov Williama a Harryho, ktorí vo veľmi skorom veku museli čeliť smrti jedného z rodičov a zároveň zvládnuť túto situáciu ako členovia ostrosledovanej kráľovskej rodiny.

Herečka Kristen Stewart na premiére filmu...
Herečka Kristen Stewart na premiére filmu...
+3Herečka Kristen Stewart ako filmová mama so...

Svet pozná množstvo záberov zosnulej princeznej Diany v spoločnosti svojich dvoch synov. Na červenom koberci pózovala Kristen Stewart so svojimi dvoma filmovými synmi a nejeden fanúšik určite hľadal podobnosť.

Tej sa pravdepodobne dočkáte až v kinách, kam snímka Spencer po oficiálnej premiére na londýnskom filmovom festivale zamieri. Prvé fotografie z neho prekvapili kritikov, ktorí tvrdili, že Stewart nie je vhodnou adeptkou na stvárnenie „princeznej ľudu“.

zväčšiť Herečka Kristen Stewart ako filmová mama so... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain LFF Spencer Premiere Herečka Kristen Stewart ako filmová mama so svojimi dvoma filmovými deťmi - Jack Nielen (vľavo) a Freddie Spry.

Na margo role sa pred časom vyjadrila aj samotná herečka. „Vedela som dávno predtým, než som si prečítala scenár, že na túto ponuku nepoviem nie. Pretože, kým by som potom bola? Cítila by som sa ako úplný zbabelec,“ vyhlásila v rozhovore pre Entertainment Weekly. Ako sa s úlohou popasovala, musíte posúdiť sami.

zväčšiť Záber z roku 1995: Princezná Diana so synmi... Foto: SITA/AP, ALASTAIR GRANT
Záber z roku 1995: Princezná Diana so synmi princom Harrym a princom Williamom a s manželom Charlesom. Záber z roku 1995: Princezná Diana so synmi princom Harrym a princom Williamom a s manželom Charlesom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #princ William #premiéra #princ Harry #Kristen Stewart #princezná Diana

+ Dnes na vyprážané, mastné jedlá zabudnite, doprajte si niečo ľahšie.
Vaša tvrdá práca a odhodlanie budú čoskoro...

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...