Kostým, parochňa, skrvavený záves v rukách: Takto Jamie Lee Curtis spomína na mamu!

Pravdepodobne jedna z najdlhších hororových sérií filmovej histórie má ďalšie pokračovanie. Film Halloween Kills uviedli v utorok podvečer v Los Angeles herci v kostýmoch. Najviac prekvapila hlavná hviezda Jamie Lee Curtis.

13.10.2021 14:11
Los Angeles Premiere of "Halloween Kills" Foto: ,
Herečka Jamie Lee Curtis, oblečená ako jej mama Janet Leigh v slávnej postave z hororu Psycho sa objavila na premiére najnovšieho filmu Halloween Kills zo série Halloween.
debata

Hrdinka hitovej hororovej série, ktorá sa do ďalšieho filmu vrátila nielen ako herečka, ale tiež ako výkonná producentka (staršia o viac ako 40 rokov od nakrútenia prvého filmu!), sa postavila pred objektívy v belasých šatách s vyúženým driekom a širokou sukňou. Na hlave mala krátku plavú parochňu. Fanúšikovia hororov spoznali jej hrdinku okamžite a niet divu, že voľba hollywoodskej herečky padla práve na túto „postavu“. Curtis sa totiž zmenila na svoju vlastnú mamu.

Herečka Jamie Lee Curtis, oblečená ako jej mama...
Zľava: Anthony Michael Hall, Judy Greer a David...
+3Herec Dylan Arnold tiež dorazil na premiéru v...

Reč je, samozrejme, o herečke Janet Leighovej a podobe, ktorú predvádzala v slávnom horore Psycho Alfreda Hitchcocka. Šaty, ktoré diváci poznajú len v čiernobielom obraze, boli ušité takmer na nerozoznanie od originálu, ktorý v roku 1960 predvádzala Leigh v kultovom filme. Hollywoodska hviezda ich doplnila ešte zakrvaveným sprchovým závesom v rukách, pričom z tváre jej nemizol srdečný úsmev pre fotografov.

Utorňajšia premiéra sa však vo všeobecnosti niesla v „halloweenskom“ duchu, teda v rozličných kostýmoch. Medzi pozvanými hviezdami zaujala aj Kyle Richards, svetu známa viac ako hrdinka reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills.

Vo filme Halloween Kills debutovala na veľkom filmovom plátne a podporiť ju prišli aj jej kolegyne z populárneho televízneho formátu, medzi nimi napríklad Kathy Hilton či Lisa Rinna (v kostýme zajačika). Samotná Richards sa predstavila ako burleskná umelkyňa v odvážnom body a sieťovaných pančuchách.

Filmová novinka je v poradí už dvanástym filmom z frančízy hororovej série Halloween a okrem Curtisovej či Richardsovej si v ňom zahrala aj Judy Greer alebo Will Patton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #kostým #Jamie Lee Curtis #Halloween Kills #Janet Leigh

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...