Dornan na premiére s pôvabnou manželkou! Hviezdou bola aj kráska z Cudzinky

Svet filmových fanúšikov si ho asi už navždy bude spájať s rolou Christiana Greya v známej erotickej sérii Päťdesiat odtieňov sivej. Na londýnskej premiére novinky Belfast však Jamie Dornan opäť predvádzal svoju serióznu tvár.

14.10.2021 00:00
Britain LFF Belfast Premiere Foto: ,
Herec Jamie Dornan a jeho pôvabná manželka Amelia Warner (v modeli Alberta Ferretti).
debata

Bývalý model a herec predstavil na filmovom festivale v metropole Británie nový film, ktorého prvé recenzie znejú naozaj oslavne. Už pred pár dňami sa dokonca objavili správy o tom, že produkčné štúdio Focus Features plánuje kampaň za nomináciu oboch hlavných predstaviteľov filmu, herca Dornana a jeho kolegyne Caitriony Balfeovej na Oscara v hlavných hereckých kategóriách.

Herec Jamie Dornan stvárnil hlavnú úlohu v...
Herečka Lara McDonnell na premiére filmu Belfast.
+4Herec Jamie Dornan a jeho pôvabná manželka...

Film zachytáva obdobie 60-tych rokov minulého storočia a zameriava sa na príbeh chlapca a osudy jeho rodiny z pracujúcej triedy. O réžiu sa postaral Kenneth Branagh a medzi hosťami utorňajšej premiéry nechýbali okrem hlavných predstaviteľov ani ďalšie známe herecké tváre, medzi nimi napríklad Judi Dench či Lara McDonnell.

V prípade Dornana sa pozornosť médií sústredila aj na fakt, že po jeho boku sa objavila pôvabná manželka Amelia Warner. Dvojica si spoločenské podujatia vyberá s veľkým uvážením a neobjavuje sa často na verejných akciách. Išlo pre nich vlastne o prvú spoločenskú príležitosť od štartu pandémie. Usmiateho a spokojného Dornana podporila manželka Amelia oblečená v kreácii od Alberty Ferrettiovej.

zväčšiť Herečka Caitriona Balfe prišla na premiéru... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain LFF Belfast Premiere Herečka Caitriona Balfe prišla na premiéru filmu Belfast v kreácii AZ Factory.

Herečka Caitriona Balfe, ktorú aj slovenskí diváci poznajú zo série Outlander (Cudzinka), sa objavila na červenom koberci v plisovanej kreácii AZ Factory a patrila medzi najštýlovejšie dámy večera.

Štyridsaťdvaročná írska rodáčka, ktorá rovnako ako Dornan začínala v modelingu, je podľa kritikov v novej úlohe výnimočná. Uvidíme teda, ako sa bude filmu Belfast dariť v nasledujúcich mesiacoch. Jeho slovenská premiéra však zatiaľ nemá jasne stanovený dátum.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #manželka #Belfast #Oscar #Jamie Dornan #Caitriona Balfe #Amelia Warner #Kenneth Branagh

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...