Najprv Grey, potom jeho Anastasia! Sexy Dakota vo flitroch a perí ozdobila Londýn

Zdá sa byť vtipnou zhodou náhod, že jeden večer za druhým sa na londýnskom filmovom festivale ukázali hviezdy jednej z najpopulárnejších sérií posledných rokov - erotickej romance Päťdesiat odtieňov. Po Christianovi Greyovi sa pred fotografmi objavila aj Anastasia Steele.

15.10.2021 00:00
debata
Herečka Dakota Johnson v šatách Gucci. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain LFF The Lost Daughter Premiere Herečka Dakota Johnson v šatách Gucci.

Samozrejme, reč je v tomto prípade o herečke Dakote Johnsonovej, ktorá hrdinku známeho románu stvárnila v spomenutej filmovej sérii. Na londýnsky filmový festival však tentoraz už dorazila s iným projektom – novinkou The Lost Daugther, ktorá budí veľkú pozornosť kritikov aj filmového sveta.

Herečka Olivia Colman v kreácii Emilie...
Herečka Ruth Wilson na premiére filmu The Lost...
+4Zľava: Režisérka a scenáristka Maggie...

V príbehu The Lost Daughter sa pred kamerami Dakota stretáva s herečkami Jessie Buckleyovou a Oliviou Colmanovou – ani jedna z nich na červenom koberci nechýbala. Snímku prišla uviesť tiež jej režisérka a scenáristka Maggie Gyllenhaal, ktorá už má doma za film cenu za najlepší scenár z filmového festivalu v Benátkach.

Kvarteto herečiek sa postavilo pred objektívy fotografov v spoločnom zložení, každá z nich trochu iná, každá však štýlová a pôvabná. Práve americká herečka Dakota Johnson je však popri záujme médií aj častým objektom pozornosti pre verejnosť a fanúšikov. Dcéra Melanie Griffithovej a Dona Johnsona je totiž mnohými vnímaná ako vzor štýlu a istým spôsobom aj influencerka. Na slávnostnú premiéru v stredu večer si obliekla model z dielne značky Gucci. Potešila aj pár fanúšikov, keď si s nimi zapózovala na selfie.

zväčšiť Zľava: Režisérka a scenáristka Maggie... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain LFF The Lost Daughter Premiere Zľava: Režisérka a scenáristka Maggie Gyllenhaal a herečky Jessie Buckley, Olivia Colman a Dakota Johnson na premiére filmu The Lost Daughter v Londýne.

Čo sa v úvode spomenutého Christiana Greya, teda herca Jamieho Dornana, týka – ten na londýnskom filmovom festivale uviedol snímku Belfast v réžii Kennetha Branagha. Aj tento film sprevádzajú už od prvej projekcie nadšené reakcie a hovorí sa o tom, že štúdio Focus Features plánuje urobiť kampaň za nominovanie Dornana a jeho kolegyne Caitriony Balfeovej na Oscara. Prihrať im ju by mal nielen samotný výkon, ale aj veľký ľudský príbeh, ktorý je akousi autobiografiou samotného Branagha. Viac si pozrite v galériách z premiér.

Herec Jamie Dornan stvárnil hlavnú úlohu v...
Herečka Lara McDonnell na premiére filmu Belfast.
+4Herec Jamie Dornan a jeho pôvabná manželka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Gucci #Dakota Johnson #Päťdesiat odtieňov sivej #pôvab

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...