Móda z Fashion LIVE: Drobná ako sexy lady, štýlová Brušková a vyblýskaný Sabo

Aj druhý deň akcie Fashion LIVE! prilákal do priestorov nového bratislavského centra známe tváre. Ako sa vystrojili na módny event jesene?

17.10.2021 16:04
BM8A2168 Foto:
Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych akcií a nechýbala ani na Fashion LIVE!.
debata (1)

Väčšina pozvaných hostí stavila na trendové kúsky a stylingy, ktorých inšpiráciou sú početné fotografie na sociálnych sieťach, momentky z fashion „wíkov“, ale v niektorých prípadoch aj domáci autori a ich tvorba.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Moderátorka Babsi Jagušák Heribanová.
+8Topmodelka Barbora Brušková.

V duchu toho posledného sa pred objektívmi objavil moderátor a aktivista Michal Sabo, ktorý sa stal akými „manekýnom“ mimo móla – jeho výber odevu totiž padol na kúsok z novej kolekcie značky PUOJD od Michaely Bednárovej. Kolekcii Nebá prezentovanej v sobotu na móle dominoval práve grafický motív blesku, ktorý sa objavil aj na moderátorovej oversized mikine doplnenej džínsami s „destroy“ efektom.

zväčšiť Moderátor a ekologický aktivista Michal Sabo. Foto: archív Fashion LIVE!
MICHAL SABO Moderátor a ekologický aktivista Michal Sabo.

Fanúšičkou módy je aj speváčka Emma Drobná, ktorá sa v tento podvečer zahrala na sexy dámu. Úpletovú sukňu doplnili vysoké zhrnuté čižmy, čo malo nádych osemdesiatych rokov a dodávalo stylingu náladu biznis elegancie. Takýto zámer však následne narušil skrátený čierny top, ktorý doplnila Drobná elegantnou kabelkou Yves Saint Laurent a výraznými čiernymi okuliarmi. Na Annu Wintour sa to síce nechytá, ale snaha nebola úplne márna. Drobná zaujala.

zväčšiť Topmodelka Barbora Brušková. Foto: archív Fashion LIVE!
BARBORA BRUSKOVA1 Topmodelka Barbora Brušková.

Topmodelke Barbore Bruškovej sa tentoraz zapáčilo byť trošku rafinovaná a sexy. K saku so zaoblenými ramenami si obliekla krátku nariasenú sukňu a doplnila túto kombináciu členkovými čižmičkami a kabelkou do ruky. Pôsobilo to moderne, malo šmrnc aj sexepíl, no pritom to nebolo prehnané.

Medzi pozvanými sa objavila tiež Jana Mutňanská, producentka Wanda Hrycová či modelka a moderátorka Janka Slačková. Viac si pozrite v našej galérii. Zároveň si môžete pozrieť aj prehľad kolekcií z druhého dňa akcie.

Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
+14Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Fashion Live! #celebrity #Emma Drobná #Barbora Brušková #Michal Sabo

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...