Len si na chvíľu odbehla od troch malých detí a vyzerá takto! Čo dodať... Je to Wonder Woman

Slávna izraelská hviezda Gal Gadot si "odbehla" od 3-mesačnej dcérky pred objektívy na hollywoodsky večierok.

21.10.2021 00:00 , aktualizované: 07:46
27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Foto: ,
Herečka Gal Gadot prišla v šatách Saint Laurent.
debata

35-ročná Wonder Woman sa stala súčasťou podujatia pod hlavičkou magazínu ELLE s názvom Women in Hollywood a bola jednou z najkrajších dám večera.

Tmavovlasá herečka siahla po modeli z dielne módneho domu Saint Laurent vo výraznej ružovej farbe, šaty zdobil jeden nápadný detail – čierny kvet pod krkom. Rozpustené hnedé vlasy mala sčesané do jednej strany, príjemný večerný mejkap vhodne podčiarkoval jej krásu.

27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Čítajte viac Demi Moore vek nezastaví, prišla odhalená a omladená! Ale táto slávna kolegyňa ju zatieni

A hoci večer v Hollywoode patril ženám, najmä tým slávnym, Gadot mala počas podujatia pri sebe aj manžela, režiséra Yarona Varsana. On je zároveň otcom herečkiných troch ratolestí – najmladšou je dcérka Daniella, ktorá prišla na svet koncom júna. Okrem nej sa rodičia tešia aj z dcér Almy (9) a Maye (3).

zväčšiť Herečka Gal Gadot a jej manžel Yaron Varsano na... Foto: Getty Images/Rachel Murray/Getty Images for ELLE
Herečka Gal Gadot a jej manžel Yaron Varsano Herečka Gal Gadot a jej manžel Yaron Varsano na akcii ELLE Women In Hollywood Celebration, sponzorované značkami Ralph Lauren a Lexus. (Photo by )

Bývalá víťazka titulu Miss Izrael sa na podujatí objavila aj na červenom koberci, kde sa striedala so svojimi slávnymi kolegyňami ako Demi Moore, Jennifer Hudson, Addison Rae, Lucy Hale či Hailey Bieber (pozrite si v galérii).

Jennifer Hudson prišla na vyhlásenie podujatia...
Zľava: Šéfredaktorka magazínu ELLE Nina Garcia,...
+21Herečka Gal Gadot prišla v šatách Saint Laurent.

Dvojica Gadot – Varsan sa postavili pred oltár v roku 2008. Ako herečka pred časom so smiechom uviedla pre magazín Hello!, jej manžel je veľmi šťastný, že sa oženil s Wonder Woman. "Je taký hrdý. Je to môj najväčší fanúšik,“ opísala. Práve spomínaný film ju celosvetovo preslávil v roku 2017, predtým sa stala aj súčasťou série Rýchlo a zbesilo.

VIDEO: Hviezdy na akcii ELLE Women in Hollywood

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #Gal Gadot

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...