Kaiu Gerberovú neprekvapí nič: Nádherná na červenom koberci aj v newyorských uličkách

Jej krásu oceňujú dizajnéri, ale aj čitatelia módnych magazínov či klienti v reklamách. Na štvrtkovej oslave 30. výročia existencie jednej z najdôležitejších organizácií poskytujúcej kľúčovú pomoc v boji proti leukémii vyzerala Kaia Gerber úchvatne.

30.10.2021 02:10
debata
Topmodelka Kaia Gerber na oslavách 30. výročia... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
DKMS 30th Anniversary Gala Topmodelka Kaia Gerber na oslavách 30. výročia značky DKMS v reštaurácii Cipriani v New Yorku. Oblečená do šiat Marc Jacobs.

Mladučká modelka, ktorá je dcérou slávnej Cindy Crawfordovej, prijala pozvanie na oslavu tridsať rokov existencie organizácie DKMS, ale podobne ako väčšina hostí to poňala vo veľkolepom štýle. Na červený koberec pred fotostenou vstúpila v čiernych trblietavých šatách Marc Jacobs s jemne natupírovanými vlasmi a jemným, no bezchybným líčením.

Okrem Gerberovej sa medzi hosťami objavili aj ďalšie známe dámy, samotnú modelku potom sprevádzalo mužské garde. Nešlo však o jej priateľa Jacoba Elordiho, hoci tiež to bol jeden z najdôležitejších mužov v jej živote. Kaia totiž strávila večer v spoločnosti vlastného otca Randeho Gerbera.

Dvojica sa po oficiálnej časti večera presunula za vlastným programom – namierili si to do jednej z vychytených newyorských reštaurácií. Aj tam však ich kroky nasledovali paparazzovia, ktorí následne zvečnili Gerberovú cestou do pristaveného automobilu. Aj na nočnej ulici, niekoľko hodín po oficiálnom pózovaní, vyzerala naozaj úžasne. Viac si pozrite vo videu nižšie.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #otec #modelka #Kaia Gerber #paparazovia

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...