Sharon Stone sa nedá zastaviť! Kolegov provokuje z Dubaja, v Londýne žiarila v čiernej

Vyzerá to akoby herečka Sharon Stone chytila druhý dych, teda minimálne v prípade spoločenských udalostí. Po septembrovom maratóne na európskych červených kobercoch pokračuje aj tento mesiac. Najprv Londýn, potom Dubaj.

01.11.2021 00:00
debata (2)
Herečka Sharon Stone v kreácii Dolce &... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Sharon Stone v kreácii Dolce & Gabbana. Herečka Sharon Stone v kreácii Dolce & Gabbana.

Šesťdesiattriročná hviezda hitov Základný inštinkt či Príbeh Lindy Lovelaceovej sa objavila v sobotu podvečer na podujatí Pride of Britain Awards, kde bola nepochybne najväčšou hviezdou spoza veľkej mláky. Stone prišla odovzdať jednu z cien večera, ktorá mierila do rúk aktivistu pomáhajúcemu sýrskym utečencom. Ona sama potom pútala pozornosť v relatívne decentnej róbe – čiernych šatách s nadýchanou balónovou sukňou a dlhými rukávmi.

Herečka Hannah Waddingham.
Speváčka, tanečnica a televízna hviezda Alesha...
+6Spevák Matt Goss na zábere z vyhlásenia cien...

Na červenom koberci pred objektívmi fotografov sa Stone stretla aj s kolegyňou Hannah Waddinghamovou – hviezdou seriálu Ted Lasso, ktorá sa tiež zúčastnila ako jeden z hviezdnych hostí a odovzdávala ďalšiu z cien večera. Možno aj pre kratšie plavé vlasy, výrazné črty a ženský pôvab ich spoločné pózovanie vyvolalo reakcie na internete o tom, že pôsobia tak trošku ako sestry.

Herečky sa pritom v jednom momente ocitli vo veľmi emocionálnom momente priamo pred objektívmi. Keď Waddingham totiž videla svoju o pár rokov staršiu hollywoodsku kolegyňu, chcela sa jej na červenom koberci pokloniť. To jej však Stone oplatila rovnakým gestom a tak po chvíli skončili v podrepe obe a navzájom sa smiali a držali za ruky.

Herečky Sharon Stone (vľavo) a Hannah... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
2021 Pride of Britain Awards Herečky Sharon Stone (vľavo) a Hannah Waddingham si zapózovali aj spoločne.

Stoneovej nabitý „spoločenský“ víkend sa nezačal cenami Pride of Britain, v rámci ktorých sa ocenenia dočkal aj futbalista Marcus Rashford či vojnový veterán Sir Tom Moore. Ešte pár dní predtým sa hviezda nachádzala v Dubaji, kde sa konala akcia One Night Only in Dubai s prehliadkou kolekcie talianskeho dizajnéra Giorgia Armaniho. Hviezda zverejnila na svojom Instagrame záber v šatách s portrétom slávneho tvorcu a dočkala sa nadšených reakcií aj od svojich známych kolegov.

„Vyzerá to, že sa bavíš, gratulujem, si úplne úžasná,“ napísala jej herečka Andie Macdowell. Komik Leslie Jordan zase pod zverejnenú fotografiu napísal „Zmestím sa do tvojej príručnej tašky. Nabudúce ma, prosím, nechaj ísť s tebou.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Sharon Stone #Dubaj #spoločenská sezóna #Hannah Waddingham

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...