Rozdiel skoro 30 rokov, ukázať podprsenku sa odvážili obe: Zatienila Demi Moore mladšiu krásku?

Magazín Wall Street Journal hostil v nedeľu večer veľkolepý event s vyhlásením cien, ktoré sa týkajú sveta dizajnu, módy a umenia. Nechýbali na ňom mnohé známe tváre z umeleckej brandže, dizajnérov sprevádzali zástupkyne rôznych generácií.

03.11.2021 00:00
WSJ. Magazine 2021 Innovator Awards Foto: ,
Herečka Demi Moore stavila na zamatový komplet Fendi.
debata

Jednou z nich bola aj hollywoodska herečka Demi Moore, ktorá prišla podporiť laureáta Kima Jonesa – dizajnéra ateliéru Fendi a pánskej línie Dior Men. Samozrejme, oblečená v kreácii z jeho pera – teda zamatovom kostýme značky Fendi.

Čo však zaujalo ešte viac ako kamarátske spojenie britského tvorcu a americkej herečky, bola Mooreovej podoba samotná. Napriek blížiacej sa šesťdesiatke sa Moore nevzdala odvážneho stylingu, keď si pod zamatový komplet vzala len čiernu podprsenku a vystavila obsah svojho výstrihu. Niet pochýb, že už mu pomohol skalpel chirurga, výsledok však zaujal nejedno oko. Aj objektív.

Modelka a influencerka Emily Ratajkowski v...
Modellka Imaan Hammam s dizajnérom Brandonom...
+7Modelka a umelkyňa Ella Emhoff s jej priateľom...

Na pohľad veľmi podobný styling volila v nedeľňajší večer aj americká topmodelka Karlie Kloss – mimochodom, od Mooreovej mladšia o rovných 29 rokov. Aj v jej prípade sa k slovu dostal odhalený dekolt a čierna podprsenka pod semitransparentným čiernym kabátikom z jemného materiálu. Kloss, ktorá tento rok priviedla na svet svojho prvého potomka, reprezentovala značku Grace Ling a bola v ukážkovej forme. Z porovnania oboch dám, teda Karlie a Demi, by však tá staršia rozhodne nevyšla až tak skrátka.

zväčšiť Topmodelka Karlie Kloss prišla na podujatie v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
WSJ. Magazine 2021 Innovator Awards Topmodelka Karlie Kloss prišla na podujatie v kreácii Grace Ling.

Na akcii WSJ Innovator Awards sa objavili tiež dámy ako Ella Emhoff, nevlastná dcéra viceprezidentky Kamaly Harrisovej, či Meadow Walker, dcéra zosnulého herca Paula Walkera. Neprehliadnuteľná bola aj Emily Ratajkowski v šatách Khaite alebo pretekár Lewis Hamilton a herec Ryan Reynolds, obaja laureáti nedeľňajšieho večera.

Jeden z najpríťažli­vejších lookov však predviedla holandská modelka s egyptsko-marockými koreňmi Imaan Hammam – pastelové ružové šaty od Brandona Maxwella zvýrazňovali jej sexepíl aj bezchybnú figúru. Viac si pozrite vo videu.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #Karlie Kloss #Imaan Hammam #WSJ

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...