Pár dní pred 60-kou si užíva blesky a pozornosť: Takto vyzerá milovaná Meg Ryan dnes

Pred filmovou aj televíznou kamerou sa objavila naposledy v roku 2016. Ani päťročná pauza však nevzala herečke Meg Ryanovej pozornosť médií. Naposledy sa jej dočkala na galavečere amFAR v Los Angeles.

07.11.2021 10:20
debata (1)
Herečka Meg Ryan na charitatívnom podujatí... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
amfAR 2021 Gala Herečka Meg Ryan na charitatívnom podujatí amfAR Gala v Hollywoode.

Pred filmovou aj televíznou kamerou sa objavila naposledy v roku 2016. Ani päťročná pauza však nevzala herečke Meg Ryanovej pozornosť médií. Naposledy sa jej dočkala na galavečere amFAR v Los Angeles.

Niekdajšia hviezda romantických komédií, ktorá bola miláčikom amerických divákov, zavítala na charitatívny galavečer, v rámci ktorého si tiež organizátori uctili dizajnéra Jeremyho Scotta z ateliéru Moschino.

Speváčka Bebe Rexha stavila tiež na kreáciu...
Herečka Meg Ryan na charitatívnom podujatí...
+7Influencerka Paris Jackson.

Samotná Ryan narozdiel od väčšiny pozvaných hviezd stavila na na pohľad decentný model – čierne trblietavé koktejlky s dĺžkou po kolená však boli omnoho rafinovanejšie, tvorené tisíckami plastových čiernych plieškov rôznych veľkostí. Blondínka Ryan k nim zvolila len decentné líčenie a jednoduchý účes so zvlnenými vlasmi.

Americkú herečku čaká už o pár dní oslava okrúhleho jubilea, Meg oslávi 19. novembra okrúhle šesťdesiate narodeniny. Vzhľadom na tento fakt treba určite uznať, že vyzerá veľmi mladistvo a pôvabne. Hoci v minulosti jej často médiá aj komentátori na sociálnych sieťach vyčítali, že prepadla skrášľovacím zákrokom a plastickým operáciám, v posledných rokoch sa hviezda vrátila k prirodzenejšiemu vzhľadu.

Medzi hosťami štvrtkového eventu v Hollywoode sa objavilo množstvo ďalších hviezd. Galériu s ich zábermi si pozrite nižšie, rovnako ako video s Meg Ryanovou na červenom koberci.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pôvab #amfar #Meg Ryan #jubileá hviezd

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...