Dobyjú Hollywood? Hviezdy Squid Game bez krvi, potu a teplákových kombinéz, aha, ako hviezdia!

Absolútnym fenoménom sa za pár dní stal seriál Squid Game, juhokórejská produkcia pod hlavičkou Netflixu. Jeho hlavní predstavitelia sa pred pár dňami objavili v Hollywoode.

11.11.2021 00:00
Red Carpet Event for "Squid Game" Foto: ,
Zľava: Lee Jung-jae, Jung Hoyeon a Park Hae Soo si vďaka seriálu Squid Game užívajú celosvetovú slávu.
debata

Trio ústredných predstaviteľov a tvorca seriálu, ktorý už videlo alebo streamovalo aspoň niekoľko minút z neho viac ako sto miliónov divákov po celom svete, sa tentoraz hodilo do civilu. Alebo takpovediac do gala. Dôvodom bolo stretnutie s médiami, fotografmi, ale aj ďalšia propagácia seriálového projektu, ktorý mal svetovú premiéru na Netflixe 17. septembra tohto roku.

Zľava: Lee Jung-jae, Jung Hoyeon a Park Hae Soo...
Herec a ústredný predstaviteľ Lee Jung-jae...
+2Herečka a modelka Jung Hoyeon, ktorú svet...

Príbeh skupiny skrachovaných existencií, ľudí, ktorých osud či vlastné činy dohnali do finančnej núdze a ktorý dostanú šancu bojovať o tučnú výhru v hre na život a na smrť na opustenom ostrove, upozornil na talent juhokórejských hercov – predovšetkým v tomto prípade na predstaviteľa ústrednej role Lee Jung-Jae. Toho už pred pár dňami bolo možné vidieť v Los Angeles na akcii LACMA Art+Film Gala, kde sa predstavil vedľa svetových hviezd ako Salma Hayek, Elle Fanning či Dakota Johnson.

V seriáli potom výrazný priestor dostala aj herečka Jung Ho-yeon, ktorá začínala svoju kariéru ako modelka. Pôvabná rodáčka zo Soulu, ktorá v júni oslávila 27. narodeniny, nedávno prezradila, že ju ľudia spoznávajú na ulici (najmä v rodnej Južnej Kórei) a takú obrovskú slávu ani nečakala.

Juhokórejský seriál to nemal vôbec ľahké. Jeho tvorcu roky odmietali všetky televízie. Zmenil to až Netflix, čo bolo zjavne dobré rozhodnutie. Investícia 20 miliónov dolárov do 9-dielnej prvej série sa pretavila v aktuálnu hodnotu projektu vo výške takmer jednej miliardy.

Seriál sa stal najsledovanejším titulom v histórii streamovacieho gigantu. Aspoň dve minúty z neho videlo 111 miliónov užívateľov. Rozdrvil tak aj najväčšie hity ako Bridgerton alebo Zaklínač. Viac o seriáli čítajte aj v našej rubrike Oseriáloch.prav­da.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #herci #Holllywood #Squid Game

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...