Olivia Rodrigo na cenách AMA ako morská panna, Machine Gun Kelly bez Megan Foxovej, ale nie sám

Ceny American Music Awards sa rozdávali v nedeľu večer v Kalifornii. Slávnostný večer sa konal naživo v Los Angeles, mnoho vystúpení však bolo vzhľadom na pretrvávajúcu pandémii predtočených.

22.11.2021 08:20
2021 American Music Awards - Press Room Foto: ,
Olivia Rodrigo na cenách American Music Awards v Los Angeles.
debata (1)

Juhokórejská chlapčenská skupina BTS získala pri nedeľnom udeľovaní hudobných cien American Music Awards (AMA) hlavnú cenu pre umelcov roka. Ocenená bola ešte v ďalších dvoch kategóriách – za najobľúbenejšiu popovú pieseň (Butter) a ako najobľúbenejšia popová kapela.

Winnie Harlow na cenách American Music Awards v...
Brittany Broski na cenách American Music Awards...
+11Diplo na cenách American Music Awards v Los...

Najviac nominácií – sedem – mala speváčka Olivia Rodrigo so svojim albumom Sour, vo víťazstve dokázala ale nakoniec premeniť len jedinú, keď bola vyhlásená za najobľúbenejšiu novú interpretku. Najpopulárnejším albumom sa napokon stal evermore Taylor Swiftovej, ktorá si odniesla aj cenu za najobľúbenejšiu popovú speváčku. Cien AMA nazbierala už 34, čo je pre jedného umelca rekord. Najobľúbenejším popovým spevákom sa stal Ed Sheeran.

zväčšiť Rachel Zegler na cenách American Music Awards v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss/Invision/AP
2021 American Music Awards - Arrivals Rachel Zegler na cenách American Music Awards v Los Angeles.

Červený koberec zaplnili známe i nemej slávne hviezdy nielen hudobného biznisu. Ocenená Olivia Rodrigo pripomínala pred objektívmi nežnú morskú pannu v jemne fialovej róbe z dielne David Koma. Tmavé rozpustené vlasy jej vo vlnách padali na plecia a jej tvár zdobil menej nápadný večerný mejkap.

zväčšiť JoJo na cenách American Music Awards v Los... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss/Invision/AP
2021 American Music Awards - Arrivals JoJo na cenách American Music Awards v Los Angeles.

Modelka Winnie Harlow zvádzala v modeli v dĺžke mini – išlo o šaty Zuhair Murad, ktré boli tvorené kamienkami a šnúrkami, ktoré odlahali značnú časť sexi tela vychytenej krásky.

Na priam princeznovskú róbu stavila Rachel Zegler, žiarila v bielo-čiernom modeli Carolina Herrera. 30-ročná speváčka JoJo siahla po striebornej róbe, ktorá vyzývavo lemovala aj odhaľovala jej krivky, išlo o model z dielne Usama Ishtay.

zväčšiť Machine Gun Kelly a jeho dcéra Casie Colson... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss/Invision/AP
2021 American Music Awards - Arrivals Machine Gun Kelly a jeho dcéra Casie Colson Baker na cenách American Music Awards v Los Angeles.

Jedným z ocenených bol počas večera aj raper Machine Gun Kelly. Ten však tentoraz nechal svoju slávnu „polovičku“, herečku Megan Foxovú, doma. Po jeho boku sa na červenom koberci ukázala jeho 13-ročná dcéra Casie Colson Baker, ktorej mamou je Emma Cannon.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #American Music Awards

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...