Rodinka slávneho Persea zo Súboja titanov na premiére! Manželka zmenená na nepoznanie, dcéra ako obrázok

Slávna rodinka filmového Persea, Harryho Hamlina, si vyšla na premiéru novej série seriálu The Hot Zone, v ktorej hrá 70-ročný herec jednu z rolí.

24.11.2021 00:00
NY Premiere of "The Hot Zone: Anthrax" Foto: ,
Lisa Rinna a Harry Hamlin na premiére novej série The Hot Zone.
debata

Pred objektívmi sa tak usmievala nielen jeho manželka Lisa Rinna, ale aj ich dcéra – 20-ročná Amelia. Ich ďalšia dcéra, o tri roky staršia Delilah, sa na premiére nezúčastnila.

Ako píše Daily Mail, Delilah nedávno priznala, že bojuje s viacerými zdravotnými problémami a bola pred časom hospitalizovaná pre náhodné predávkovanie sa tabletkami na predpis.

zväčšiť Lisa Rinna, Harry Hamlin a ich dcéra Amelia... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
NY Premiere of "The Hot Zone: Anthrax" Lisa Rinna, Harry Hamlin a ich dcéra Amelia Gray Hamlin na premiére novej série The Hot Zone.

58-ročná Lisa Rinna, niekdajšia hviezda seriálu Melrose Place a reality šou Real Housewife, predviedla nový imidž – na premiéru dorazila s dlhými čiernymi vlasmi, ktoré mala zviazané do vrkoča. Mejkapu dominovali výrazne nalíčené oči, ako zvyčajne, aj tentoraz predviedla tvár bez jedinej vrásky.

Lisa Rinna a Harry Hamlin na premiére novej...
Denyce Lawton na premiére novej série The Hot...
+2Lisa Rinna, Harry Hamlin a ich dcéra Amelia...

Čoskoro 60-ročná herečka roky bojuje proti starnutiu a svoj vek jasne popiera. 20-ročná Amelia už padla do pozornosti modelingovým agentúram a svoju peknú tvár aj ladné krivky predvádza v módnych kampaniach.

Nielen Rina, ale aj 70-ročný Hamlin, ktorého preslávila najmä rola udatného Persea vo filme Súboj titanov z roku 1981, sa rozhodol zabojovať s časom. Okrúhlu 70-ku by mu veru hádal málokto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Hamlin

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...