Hnev fanúšikov nepomohol, Kidman je televízna ikona! S úspechom? Uvidí sa...

Ďalší očakávaný projekt s Nicole Kidmanovou má za sebou slávnostnú premiéru. Film, ktorý ešte pred štartom nakrúcania vyvolal kontroverzné reakcie na obsadenie austrálskej herečky, uviedli tvorcovia vo štvrtok večer.

06.12.2021 00:00
NY Premiere of "Being The Ricardos" Foto: ,
Herečka Nicole Kidman a jej kolega Javier Bardem spoločne na premiére novinky Being The Ricardos.
debata

Reč je o snímke Being the Ricardos, ktorý sa sústreďuje na komplexný romantický aj profesionálny vzťah medzi jednou z ikon americkej televíznej zábavy Lucille Ballovou a jej partnerom Desim Arnazom (foto z Instagramu nižšie). Dej príbehu sa odohráva v období tvorby ich slávneho sitkomu I love Lucy.

Ešte pred štartom samotného nakrúcania vyvolo zmiešané reakcie obsadenie austrálskej držiteľky Oscara Kidmanovej do úlohy Ballovej. Množstvo fanúšikov tejto dnes už nežijúcej ikony sa totiž domnievalo, že ide o mimoriadne zlý kasting.

Herečka Alia Shawkat na premiére novinky Being...
Herečka Nicole Kidman sa objavila na premiére v...
+4Herec J.K. Simmons a jeho dcéra Olivia Simmons.

Záujem stvárniť túto rolu malo viacero hereckých hviezd – medzi nimi napríklad Debra Messing, ktorú Lucille Ballovú stvárnila v jednej z epizód seriálu Will & Grace. Práve jej stelesnenie obľúbenej televíznej komičky nadchlo tisícky divákov a žiadali, aby televízia Amazon Prime preobsadila hlavnú rolu. Nestalo sa tak a úlohu aj tak stvárnila Nicole Kidman.

Ako už naznačuje trailer, oscarová hviezda urobila maximum, aby pôsobila pred kamerami verne. Či to bude stačiť na kvalitný film, však ukáže až scenár a výkony ďalších zainteresovaných. Nicole Kidmanovú v snímke v hlavnej úlohe doplnil španielsky herec Javier Bardem.

Obaja protagonisti, samozrejme, nechýbali ani na slávnostnej premiére, ktorá sa konala v New Yorku. Päťdesiatštyriročná Kidman bola neprehliadnuteľná aj vďaka voľbe nežných bielych šiat s čiernymi mašľami z dielne Chanel Haute Couture. Okrem dvojice hrdinov sa na premietaní objavila aj herečka Alia Shawkat či herci J.K. Simmons a Jake Lacy. Tvorcom príbehu je známy scenárista Aaron Sorkin.

Film Being the Ricardos príde do vybraných kín 10. decembra a následne sa objaví na platforme Amazon Prime.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #fanúšikovia #film #Nicole Kidman #rola #sklamanie #Lucille Ball

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...