Spider-Man a jeho láska v Londýne? Medzi Zendayou a Hollandom to iskrí, výška neprekáža

Na veľkú filmovú premiéru sa ešte čaká, no už v nedeľu podvečer sa hviezdy nového príbehu zo série o Spider-Manovi zišli v Londýne na fotostretnutí s novinármi. O pozornosť mali postarané.

07.12.2021 00:00
Britain Spider-Man: No Way Home Photo Call Foto: ,
Medzi partnermi Zendayou a Tomom Hollandom to na červenom koberci iskrilo.
debata

Okrem toho, že ide o ďalšiu očakávanú marvelovku, je v tomto prípade dôvodom aj fakt, že hlavní hrdinovia filmu sú párom na filmovom plátne, ale aj v súkromí. Reč je o herečke a speváčke Zendayi a hercovi Tomovi Hollandovi, ktorý svoj vzťah odštartovali pred pár rokmi – pri nakrúcaní prvého filmu o pavúčom mužovi. Hoci sa potom nakrátko rozišli, ich cesty zviedlo znovu dohromady. Pracovne aj súkromne.

Pri pózovaní fotografom v nedeľu podvečer bolo jasne vidieť vzájomnú chémiu a iskrenie medzi rovesníkmi – 25-ročnou kráskou, ktorá sa naposledy objavila aj vo filme Duna a jej „pavúčím“ kolegom. Hoci o svojom vzťahu takmer vôbec nehovoria, pri príležitosti premiéry novinky pod názvom Spider-Man: No Way Home si zaspomínali na spoločné nakrúcanie jednej z akčných scén, v ktorej vstúpil do hry aj ich výškový rozdiel. Zendaya je totiž o pár centimetrov vyššia ako jej partner.

zväčšiť Herečka Zendaya v kreácii Alexander McQueen. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Spider-Man: No Way Home Photo Call Herečka Zendaya v kreácii Alexander McQueen.

„Je tam jeden kaskadérsky moment, keď sa Spider-Man vyšvihne na most, potom z neho obaja zoskočíme a on by ma mal jemne položiť a odísť. Ale pre náš výškový rozdiel som pristála na zemi skôr ako on. Tak sme to vyriešili a chytila som ja jeho,“ prezradila so smiechom herečka. „Ale je pekné byť pre zmenu raz chytený do náručia,“ dodal zase jej zaľúbený kolega a partner.

Britain Dune UK Premiere Čítajte viac Úchvatná Zendaya pózovala aj medzi kvapkami dažďa, pre hrdinu Duny fanúšičky takmer zničili zátarasy

Hoci novinka Spider-Man: No Way Home ešte ani nie je v kinách, už je jasné, že diváci sa dočkajú ďalších filmov. A opäť v nich bude hlavnou hviezdou práve Holland. Ten to potvrdil v uplynulých týždňoch viacerým médiám. Rovnako ako producentka Amy Pascal, ktorá ohlásila, že v pláne sú ešte ďalšie tri filmy o pavúčom mužovi, v ktorých hlavnú rolu stvárni práve britský rodák.

Video
Zdroj: NICHOLAS MCAVANEY / – / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #fotenie #Zendaya #Tom Holland #Spider-Man: Bez domova

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....