Blond lolitka Kadeřávková zatienila aj slovenské kolegyne: Aha, ako sa vystrojila!

Jej pôvab a sexepíl ju predurčujú na role lolitkovských zvodkýň a česká herečka Anna Kadeřávková si to aj patrične užíva (alebo využíva?!).

17.12.2021 00:00
146A1376 Foto:
Herečka Anna Kadeřáková.
debata

Aj v druhom pokračovaní romantickej komédie Šťastný nový rok, filme s podtitulom Dobro došli, ju diváci uvidia v jej zvodnej polohe. Výnimku však nespravila ani na stretnutí s filmovými kolegami pred pár dňami v jednom z bratislavských hotelov. Rodáčka z Prahy, ktorá bola jedinou zástupkyňou Česka medzi slovenskými kolegami v Bratislave, prišla podporiť uvedenie filmu Šťastný nový rok 2 do českých kín.

Len 24-ročná blondínka, ktorá na plátne stvárňuje partnerku Mareka Majeského, sa objavila pred objektívom v červenom zavinovacom svetríku so štedrým dekoltom. V ňom sa črtal čipkovaný lem čiernej podprsenky a zvyšok outfitu dotvorila čierna mini s vysokými čižmami nad kolená. S lolitkovským úsmevom a v tomto sexy outfite bola jednoznačne neprehliadnuteľná a zároveň asi aj najsexy dámou „večera“.

zväčšiť Herec Marek Majeský a jeho kolegyňa Anna... Foto: Peter Frolo
146A1323 Herec Marek Majeský a jeho kolegyňa Anna Kadeřávková.

Kadeřávkovú pritom mohli diváci tento rok vidieť v kinách už v závere leta, keď sa objavila v komédii Známi neznámi – mimochodom, po boku viacerých hereckých kolegov, s ktorými sa stretáva už v druhom filme Šťastný nový rok. Medzi nimi napríklad Tomáša Maštalíra či Táni Pauhofovej. Viac si pozrite v galérii aj traileri k filmu.

Novinka Šťastný nový rok 2: Dobro došli príde do českých kín 30. decembra, v slovenských je zatiaľ premiéra nešpecifikovaná.

Vysmiata herečka Gabriela Marcinková na uvedení...
Herečka Gabriela Marcinková s producentkou...
+12Herečka Zuzana Norisová sa tiež vracia vo filme...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premietanie #pôvab #blond #lolita #Šťastný nový rok #Anna Kadeřávková

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...