Tento rok oslávila 50, na krste knihy Tereza Maxová vyrazila dych... a to ste nevideli jej mamu!

Plno celebrít, medzi nimi jednoznačná kráľovná večera. Topmodelka Tereza Maxová uviedla pred pár dňami v centre Prahy do života svoju vlastnú knihu.

17.12.2021 00:00
647994502 Foto:
Topmodelka Tereza Maxová predviedla ukážkovú figúru.
debata

Rodáčka z Pardubíc sa v knihe nazvanej jednoducho Tereza rozpísala o svojom súkromí, spomínala na svoj prvý rozvod, ale aj skúsenosti zo sveta modelingu a šoubiznisu. K tomu pridala aj množstvo archívnych záberov, niektoré také, ktoré verejnosť uvidí vôbec prvýkrát.

Maxovú prišli podporiť mnohé známe kolegyne. Herečka Anna Geislerová, jej kolegyňa Jitka Schneiderová či speváčka Dara Rolins, ale aj herec Jiří Bartoška – všetci spoločne gratulovali dlhonohej plavovláske, po ktorej boku nechýbal ani manžel Burak Öymen. Samotná Maxová nezostala nič dlžná svojej povesti oslnivej dámy – pred objektívy dorazila v kombinácii čiernych nohavíc, podprsenkového topu a zlatého saka. To neskôr odhodila a predviedla štíhlu a udržiavanú figúru, ktorou by sa pokojne mohla pýšiť o polovicu mladšia dáma.

Zľava: Renáta Langmannová, Anna Geislerová,...
Slovenská speváčka Dara Rolins tiež prišla na...
+2Tereza Maxová - už bez saka, ale s Jiřím...

„Je to skladačka, v ktorej je zo všetkého trochu. Trochu z módy, trochu z osobného života, časť sa venuje mojej rodine, sú tam moji predkovia a napríklad záložka je úplne prvá pohľadnica, ktorú som napísala mojej mamičke v roku 1989, šesť dní potom, čo som priletela do Paríža,“ uviedla Maxová pre portál Super.cz.

Asi neprekvapí, že práve jej mama Alena Maxová stála po jej boku aj tentoraz – viac ako 30 rokov od momentu, čo krásna Češka odštartovala svoju úspešnú modelingovú kariéru. Pri pohľade na ňu je odpoveď celkom jasná – pôvod krásy a nestarnúceho pôvabu Maxovej je odhalený. Posúdiť to môžete spolu s nami na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #krst #Anna Geislerová #mama #Tereza Maxová #pôvab #Dara Rolins

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...