Súboj krásy a modrej krvi! Talianska aristokratka verzus britská lady, u Diora žiarili obe

Prehliadky luxusnej módy haute couture sú často lákadlom pre členov šľachtických rodín z celej Európy. Asi aj preto, že práve oni patria aj medzi reálnu klientelu modelov, ktorých cena sa často hýbe na sumách státisícok eur.

25.01.2022 11:24
Paris Fashion Dior H/C Foto: ,
Na prehliadku Dior Haute Couture Jar-Leto 2022 zavítali aj šľachtici z Monaka - manželia Beatrice a Pierre Casiraghi.
debata

Na pondelňajšej prezentácii novej kolekcie značky Dior sa zišlo hneď niekoľko známych tvárí a, samozrejme, nechýbali ani tie s modrou krvou v žilách.

Pozvanie na módnu šou s kolekciou couture Jar/Leto 2022 prijala britská celebrita a členka jednej zo slávnych šľachtických rodín Lady Amelia Windsor. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Cambridge má so svetom módy vrúcny vzťah, o čom svedčí aj fakt, že sa živí vo voľnom čase aj ako modelka a objavila sa napríklad v reklamách značky Dolce & Gabbana. Popri modelingovej kariére je však aj príbuznou britskej kráľovskej rodiny a ako píše Wikipedia, je tiež 43. nástupníčkou v poradí na britský kráľovský trón.

Video
VIDEO: Prehliadka Dior Couture v Paríži

Šance, že by ho niekedy táto pôvabná blondínka získala, sú síce mizivé, ale o pozornosť médií rozhodne núdzu nemá. Ani na parížskej prezentácii sa nevyhla objektívom a zvedavým otázkam novinárov. Oblečená prišla, samozrejme, v kreácii od hostiteľa večera.

Paris Fashion Dior H/C Čítajte viac Luxus z dielne Dior! Tisíce hodín práce na šatách ako z rozprávky, ukázali ich v Paríži

Zatiaľ čo Amelia stavila na čiernu farbu so zlatými detailmi, ako elegantné zjavenie v bielom pôsobila iná známa blondínka – členka šľachtických kruhov siahajúcich ešte do 16. storočia. Reč je v tomto prípade o Beatrice Casiraghiovej, rodenej Borromeovej – 36-ročnej aristokratke, ktorá tiež kedysi zabŕdla aj do modelingu a v roku 2021 sa stala aj ambasádorkou a tvárou značky Dior. Okrem sošnosti, výšky a krásy táto urodzená Talianka však zjavne disponuje aj talentom a intelektom, vyštudovala žurnalistiku a nejaký čas pôsobila ako novinárka.

zväčšiť Na prehliadku Dior Haute Couture Jar-Leto 2022... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Paris Fashion Dior H/C Na prehliadku Dior Haute Couture Jar-Leto 2022 zavítala aj lady Amelia Windsor.

Po svadbe s Pierrom Casiraghim, synom monackej princeznej Caroline, sa však venuje už viac svojim „aristokratickým“ povinnostiam. V pondelok na prehliadke Dior vyzerala Beatrice očarujúco a po jej boku sa spokojne usmieval aj jej manžel, ktorý je v poradí 8. následníkom na monacký kniežací trón.

A aká bola vlastne móda, ktorú prišli obdivovať „modrokrvné“ osobnosti Európy? Pozrite si v našej galérii a videu.

Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...
Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...
+16Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Dior #haute couture #Beatrice Casiraghi #Lady Amelia Windsor

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...