Fakt sa na to vykašľala? S milencom priniesli do Berlína nový film, Megan Fox však vyšla von až po premiére!

Ešte koncom minulého týždňa absolvoval niekoľko pracovno-spoločenských aktivít v rodnej Amerike, v nedeľu večer bol však už hlavnou hviezdou na berlínskom filmovom festivale. Hudobník Machine Gun Kelly však tentoraz dorazil ako herec.

16.02.2022 11:31
662179443 Foto:
Herečka Megan Fox a jej partner Maschine Gun Kelly odchádzajú z hotela v Berlíne.
debata

Tridsaťjedenročný rodák z texaského Houstonu priniesol do metropoly Nemecka novinku Taurus, v ktorej stvárnil jednu z hlavných úloh. Napriek tomu, že snímku uviedol pod svojím civilným menom, ktorým je Colson Baker, na tlačovej konferencii bol neprehliadnuteľný a nezameniteľný (aj vďaka svojmu extravagantnému imidžu).

Hudobník a herec Colson Baker, známy najmä ako...
Hudobník a herec Colson Baker, známy najmä ako...
+3Herečka Maddie Hasson na filmovom festivale...

Štíhly vysoký blondiak sa neskôr po stretnutí s novinármi prezliekol z prúžkovanej čiernobielej košele do večerného outfitu, z kolekcie Dolce & Gabbana. Pozornosť však už v tomto momente strhla na seba aj jeho filmová kolegyňa – herečka Maddie Hasson – známa doteraz najmä z televíznych príležitostí.

Hassonovú obliekli štylisti do kreácie Giambattista Valli, ktorú tvoril vyšívaný čipkovaný skrátený top a nadýchaná balónová sukňa z rovnakého materiálu. Drobná Američanka predviedla aj svoje štíhle krivky a vyšportované bruško.

zväčšiť Hudobník a herec Colson Baker, známy najmä ako... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Germany Berlinale Taurus Red Carpet Hudobník a herec Colson Baker, známy najmä ako Machine Gun Kelly a herečka Maddie Hasson uviedli v Berlíne na filmovom festivale snímku Taurus.

Samozrejme, mnohí novinári pátrali v nedeľňajší večer po tom, či Gun Kellyho nesprevádza aj jeho partnerka – herečka Megan Fox, ktorá vo filme Taurus tiež účinkuje. Odpovede sa dočkali pomerne rýchlo a celkom prekvapivej. Foxovú totiž zachytili objektívy len pár minút po oficiálnej časti, keď sa s Kellym vydali na večeru do jednej z miestnych reštaurácií. Herečka sa však neobjavila na červenom koberci, údajne najmä preto, aby nestrhávala pozornosť na seba a dopriala ju svojej polovičke a jej filmovým kolegom.

2021 MTV Video Music Awards - Arrivals Čítajte viac Nahá Megan Fox pózuje s milencom a mieri mu do... Je to extáza aj agónia, vraví on

Už v minulosti sa však objavili správy aj o tom, že Megan Fox má maniere divy a viackrát sa nezúčastnila na premiére vlastných projektov a informovala o tom producentov na poslednú chvíľu. Fakt, že hviezda a mama troch detí preletela tisícky kilometrov z Los Angeles do Berlína a napokon sa neobjavila ani na tlačovej konferencii, ani na červenom koberci, vyznieva v tomto kontexte viac než podozrivo…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Megan Fox #Berlinale #absencia #Machine Gun Kelly #Maddie Hasson

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...