Kráska z hitu Elita, zvodná Francúzka aj Ora s milencom: Na šou Fendi sa zlietli samé hviezdy

Parížske prehliadky ešte pred pár týždňami podliehali prísnym pravidlám a počet hostí bol redukovaný. Zdá sa, že taliansky týždeň módy sa odohráva v úplne inom nastavení. A s desiatkami známych osobností, ktoré si užívajú možnosť vyraziť si "pred objektívy".

24.02.2022 07:45
Taika Waititi, Rita Ora, Fendi, prehliadka,... Foto:
Speváčka Rita Ora a jej partner, režisér a herec Taika Waititi na prehliadke Fendi v Miláne.
debata

Na prehliadke talianskeho ateliéru Fendi to bolo známymi tvárami priam „napakované“. Kam ste sa pozreli, narazili ste na nejakú príťažlivú krásku z hudobného sveta, filmového plátna a, samozrejme, internetového univerza influencerov.

Prezentáciu novej kolekcie dizajnéra Kima Jonesa na sezónu Jeseň/Zima 2022 si prišla pozrieť napríklad známa speváčka Rita Ora, ktorá sa zjavne nepohne bez svojho partnera Taiku Waititiho. Režisér, scenárista a herec oblečený v pastelovom belasom obleku ladil so svojou sexy partnerkou, ktorá stavila na biely kostým značky a relatívne originálny účes – blond hrivu s výraznou ofinou.

Herečka Adéle Exarchopoulos na prehliadke...
Herečka Danna Paola na prehliadke Fendi v Miláne.
+21Influencerka Caro Daur.

Domáce médiá boli nadšené najmä prítomnosťou milionárky, podnikateľky a influencerky, ktorá sa rokmi vypracovala do pozície megastar – reč je, samozrejme, o Chiare Ferragniovej, ktorá sa v Miláne objavila aj po boku francúzskej herečky Adele Exarchopoulosovej či herečky Danny Paoly.

zväčšiť Zľava: Chiara Ferragni, herečka Danna Paola a... Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images for Fendi
Chiara Ferragni, herečka Danna Paola a herečka Adele Exarchopoulos Zľava: Chiara Ferragni, herečka Danna Paola a herečka Adele Exarchopoulos v prvom rade prehliadky Fendi v Miláne.

Práve posledná menovaná bola tiež mimoriadne obletovanou dámou. Aj slovenskí fanúšikovia možno veľmi dobre poznajú túto krásku z Mexika, ktorá bola jednou z hlavných postáv seriálu Elita. Paolu sleduje na Instagrame viac ako 26 miliónov užívateľov a jej popularita v latinskoamerickom svete (presahujúca aj do toho európskeho) je obrovská. Niet divu, že ju značka pozvala. Reklama sa počíta a Paola oblečená v ružovom kabátiku evokujúcom perie (vyrobenom však z česanej kožušiny) vyzerala rozkošne.

zväčšiť Bella Hadid v kreácii z novej kolekcie Fendi na... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Bella Hadid, Fendi Bella Hadid v kreácii z novej kolekcie Fendi na prehliadke v Miláne.

V zozname ďalších hviezd na milánskej prehliadke sa potom ocitla aj speváčka Neneh Cherry s dcérou Mabel či britská modelka Sabrina Elba, manželka herca Idrisa Elbu alebo režisér Luca Guadagnino. Hviezdy však nechýbali ani na móle. Prehliadku, ktorá sa inšpirovala kolekciami Fendi z rokov 1986 a 2000 a ktorá priniesla nežný kontrast jemných materiálov s tvídom, kožou a kožušinou, otvárala slávna topmodelka Bella Hadid. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Miláno #Rita Ora #Fendi #Neneh Cherry #Bella Hadid #Chiara Ferragni #Taika Waititi #Danna Paola

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...