Ponúka štýl či maliarske práce? Kardashianka prišla v kombinéze, provokovať neprestala

Vie sa poriadne provokatívne odhaliť, ale prekvapí aj zahalená od hlavy po päty (a to doslova). Televízna a internetová ikona Kim Kardashian oboje spojila počas nedávneho výletu v Miláne.

26.02.2022 00:00
debata (1)
zväčšiť Americká hviezda Kim Kardashian počas návštevy... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Kim Kardashian, Prada, Miláno, kombinéza Americká hviezda Kim Kardashian počas návštevy milánskeho týždňa módy.

Americká podnikateľka a hviezda sociálnych sietí zavítala do talianskej mekky módy počas prebiehajúceho týždňa módy a striehnucim fotografom naservírovala niekoľko odvážnych stylingov. Kardashian nechýbala v zozname množstva ďalších celebrít na prehliadke značky Prada, pričom volila dramatickú kombináciu kombinézy a koženého trenčkotu. Azda ešte výraznejší (aspoň z hľadiska fotografického záujmu) však bol look deň pred prehliadkou. Tvorila ho hnedooranžová kombinéza (tiež z dielne značky Prada), v ktorej ju zachytili paparazzovia pri odchode z jej milánskeho hotela.

Herečky Shira Haas (vľavo) a Storm Reid na...
Speváčka Rita Ora a Taika Waititi na prehliadke...
+13Herečky Mackanzie Davis (vľavo) a Katherine...

Look doplnili voľné kožené rukavice rovnakej farby, čím niekomu mohla nápadne pripomínať niekoho, kto sa práve chystá vymaľovať alebo čistiť odpadové potrubie. Mama štyroch detí však neponechala nič na náhodu – na pohľad zahalená v relatívne neforemnom odevnom kúsku, ten však nechala rozopnutý na prednej časti, aby tak odhalila podprsenku a svoj zvodný dekolt.

zväčšiť Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Prada
Kim Kardashian Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian na prehliadke značky Prada v Miláne.

Módnych zasvätencov asi trochu prekvapí, že aj intímna bielizeň patrila do kolekcie značky Prada a nie do portfólia Kardashianovej vlastnej značky SKIMS, ktorá len nedávno znásobila hodnotu na trhu a priniesla 41-ročnej Kim ďalšie milióny na osobnom konte. Je však celkom možné, že značke tvarovacej spodnej bielizne sa už darí natoľko, že od svojej zakladateľky nepotrebuje ďalšiu reklamu.

Kim Kardashian West Čítajte viac Šokujúce číslo! Kardashianovej značka znásobila hodnotu, z tej sumy sa točí hlava

Kardashian posledné mesiace púta pozornosť nielen podnikateľskými úspechmi, ale aj súkromným životom. Už nejaký čas sa totiž stretáva so známym americkým „plejbojom“ – hercom a komikom Petom Davidsonom a podľa zdrojov z jej okolia je to medzi nimi celkom vážne. Ich láska však akosi „nevonia“ Kardashianovej ex-manželovi – raperovi Kanye Westovi, ktorý sa dokonca verejne vyjadril proti Davidsonovi a niektoré jeho slová zneli dokonca ako vyhrážky.

Herečka Adéle Exarchopoulos na prehliadke...
Herečka Danna Paola na prehliadke Fendi v Miláne.
+21Influencerka Caro Daur.

Aj to asi motivovalo tvorcov populárnej skečovej šou Saturday Night Live, v ktorej Davidson účinkuje, že sa rozhodli zakázať Westovi ďalšie účinkovanie v programe, hoci pôvodne bolo jedno plánované práve na tento rok. Tvorcovia vraj dbajú na bezpečnosť svojej obľúbenej tváre a Westa neplánujú v blízkej dobe do programu pozvať.

Video
VIDEO: Kim Kardashian na nočnom záťahu v Miláne. Oblečená v latexe. Zdroj: Backgrid UK / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Miláno #Kim Kardashian #Prada #kombinéza

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...