Zvodná? Skôr poriadne prestrelila! Saweetie má výstrih ako hrom, vkus tomu chýba

Byť sexi sa v medzinárodnej hudobnej brandži nosí. Ale niekedy to hviezdy skrátka prestrelia. Prípad raperky Saweetie na galavečere magazínu Billboard patrí rozhodne do tejto skupiny.

04.03.2022 00:00
Saweetie Foto: ,
Raperka Saweetie predvádzala svoj silikónový dekolt v modeli Valentino Haute Couture.
debata (1)

Úspešná hip-hopová umelkyňa, ktorú magazín počas večera ocenil aj titulom a trofejou Game Changer Award, sa na slávnostnom stredajšom gala objavila pred objektívmi v mimoriadne odvážnej kreácii. Šaty z kolekcie Valentino Haute Couture možno fungovali na modelke v Paríži, ale ak si ich oblečie dáma s takým bujným (a silikónom vylepšeným) dekoltom ako má práve Saweetie, výsledný dojem sa môže líšiť. Takpovediac „o prsia“.

Manželia Ciara a Russell Wilson prišli na...
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz.
+10Raperka Saweetie predvádzala svoj silikónový...

Priehľadný model, prúžok tenučkej čiernej látky zakrývajúci len bradavky, no všetko ostatné odhalené – Saweetie sa zaradila medzi tie najodhalenejšie dámy večera. Jedinou „záchranou“ v jej prípade potom bolo, že svoju provokatívnu garderóbu vymenila, prezliekla sa do trblietavých zlato-strieborných minišiat, ktoré pôsobili predsa len o niečo decentnejšie.

28th Annual SAG Awards - Cocktail Reception Čítajte viac Najhlbší dekolt cien SAG? Tejto kráske pozerať do očí nie je ľahké! Ani oscarovej dive...

Medzi hviezdami stredajšieho gala v Los Angeles sa objavilo niekoľko súčasných umelkýň, ktoré bodujú v hitparádach, ale aj medzi kritikmi. Prišla napríklad speváčka Ciara (v šatách Roberto Cavalli s výraznou zvieracou potlačou) či speváčka Doja Cat v luxusnej večernej kreácii Carolina Herrera.

Zaujala však aj prítomnosť čerstvej oslávenkyne – americkej speváčky Sheryl Crowovej, ktorá pred pár dňami slávila okrúhle 60. narodeniny. Pri pohľade na ňu sa to zdá skoro ako žart. Vyzerá totiž výborne. Komu sa to ešte podarilo, zistíte v našej galérii. Pozrite si ju vyššie. Video z akcie s raperkou Saweetie nájdete nižšie.

Video
VIDEO: Saweetie na červenom koberci Billboard Women in Music Awards. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Valentino #provokácia #Billboard #Saweetie

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...