V Paríži bruneta, v Londýne blondína - jedno zostáva! Hviezda zo Sanitky berie krásou dych

Veľké očakávania divákov akčného žánru určite púta novinka pod názvom Sanitka (v origináli Ambulance), ktorú režíroval slávny Michael Bay. Pozornosť púta aj jej osadenstvo v čele s Jakom Gyllenhaalom a krásnou Eizou Gonzalezovou.

24.03.2022 10:13
Eiza Gonzalez Foto: ,
Herečka Eiza Gonzalez predviedla na premiére filmu Sanitka celkom nový účes - vlasy odfarbené na platinovú blond.
debata (1)

Mexická herečka, ktorú diváci mohli vidieť napríklad v hite z Netflixu I Care a Lot či akčáku Bloodshot, nechýbala ani na jednej z premiér, ktoré sa v posledných dňoch uskutočnili na európskom kontinente. Pre zástupcov médií si tiež pripravila poriadne prekvapenie. Počas niekoľkých dní totiž radikálne zmenila svoj imidž (respektíve účes).

Zľava: Herci Yahya Abdul-Mateen II, Eiza...
Herečka Eiza Gonzalez predviedla na premiére...
+7Herec Jake Gyllenhaal na slávnostnej premiére...

Na slávnostnom premietaní filmu v Berlíne sa objavila 32-ročná Eiza v čiernej róbe bez ramienok a predviedla hladkú žiarivú hrivu vyžehlených čiernych vlasov, do Paríža potom zamierila v nežnej ružovej róbe Stella McCartney na jedno rameno a predviedla očarujúci večerný look. Na ďalší deň v Londýne to však bola už „úplne iná žena“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @eizagonzalez

Do Londýna, kde sa konala premiéra novinky Sanitka v stredu večer, dorazila Gonzalez v modeli značky Burberry a s platinovými blond vlasmi – uhladenými namokro smerom dozadu. Radikálna zmena farby vlasov síce zmenila vzhľad pôvabnej Mexičanky, jedno však zostáva, či už je bruneta, blondína alebo trebárs, keby mala aj kučeravú ryšavú hrivu. Eiza vyzerá na červenom koberci očarujúco.

V modrej kreácii lemovanej krištáľmi z dielne Burberry predviedla hviezda Sanitky svoju príťažlivú figúru a bola jasným magnetom objektívov po boku svojich kolegov Jake Gyllenhaala, Yahyu Abdul-Mateena II a samotného Michaela Baya. Film sa už niekoľko dní premieta aj v slovenských kinách. Trailer vás možno nachutí, pozrite si však aj galériu s krásnou Eizou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Michael Bay #Sanitka #Jake Gyllenhaal #blond #bruneta #Eiza Gonzalez

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...