Ako víla! Hviezda Sexu v meste najprv bodovala na javisku, potom očarila v nežnej róbe

Svet ju vníma najmä ako hviezdu slávneho seriálového hitu a módnu ikonu. Herečka Sarah Jessica Parker si však trúfla aj na divadelné dosky. Dokonca s vlastným manželom po boku. Veľkú premiéru si nenechali ujsť mnohé známe tváre.

30.03.2022 00:00
Sarah Jessica Parker Foto: ,
Sarah Jessica Parker sa objavila medzi novinármi a hosťami v kreácii Atelier Prabal Gurung.
debata

Premiéra hry Plaza Suite, ktorá pochádza z pera Neila Simona, bola na scéne newyorského Broadway veľkou udalosťou. Určite aj pre fakt, že na pódiu si manželský pár zahrali manželia zo skutočného života. Reč je o Matthewovi Broderickovi a jeho polovičke Sarah Jessice Parkerovej. Kým on má z divadla bohatšie skúsenosti, jej práca v tejto oblasti predsa len vyvolávala zvedavosť.

Manželia Ben McKenzie a Morena Baccarin sa...
Herečka Sarah Jessica Parker sa klania divákom...
+7Speváčka Lily Allen a jej manžel - herec David...

Zábery z klaňačky po predstavení, ale aj prvé recenzie hovoria jasne – Sarah Jessica Parker skúškou prešla. Divadelné predstavenie si pritom prišli pozrieť mnohé známe tváre, medzi nimi napríklad aj Parkerovej kolegyňa a kamarátka Cynthia Nixon či herečka Leslie Mann alebo speváčka Lily Allen s manželom Davidom Harbourom.

Parker si slávnostný premiérový večer užívala aj po tom, čo spadla opona. A nielen užívala. Užívať si ho mohli aj fotografi, ktorí prišli na akciu s víziou záberov slávnej módnej ikony.

zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker a jej manžel... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sarah Jessica Parker a jej manžel Matthew Broderick Herečka Sarah Jessica Parker a jej manžel Matthew Broderick na kľaňačke po premiére hry Plaza Suite na Broadway.

„Carrie Bradshawová“, ako mnohí televízni fanúšikovia budú navždy Parkerovú vnímať, ich nesklamala. Herečka si na popremiérové soireé obliekla model jemnučkých ružových šiat s bohatou štrasovou a krištáľovou výšivkou a pláštikom z dielne Atelier Prabal Gurung. Look, ktorý tak trochu odkazoval na módu kennedyovskej éry a šatník Jacqueline Kennedyovej, vyšiel hviezde na jednotku. Vyzerala očarujúco a tak trošku ako víla. Viac si pozrite v galérii.

A keď budete mať cestu do New Yorku, skúste možno aj divadelnú hru Plaza Suite. Vraj to stojí za to…

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri natáčaní filmov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Broadway #divadlo #Sarah Jessica Parker #Prabal Gurung #mall.tv

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...