Vysmiata Mia z jojkárskej Nemocnice: Herečka Kanátová prekvapí, spoznáte ju ako večernú divu?

Majsterka zmien imidžu? Nuž aj to by sa mohlo zdať pri pohľade na herečku Kristínu Kanátovú. Na nedávnom vyhlásení cien Slnko v sieti talentovaná dáma zaujala opäť.

16.04.2022 12:00
1R2A6527 Foto:
Herečka Kristína Kanátová.
debata

Kanátová, ktorú diváci mali možnosť spoznať vo filmovom hite Čiara a s ktorou sa následne stretávali aj v populárnom seriáli Nemocnica, bola v prvom momente pre mnohých tak trochu nespoznateľná. Aj v seriáli Nemocnica si ju diváci zapamätali najmä ako blonďatú sestričku Miu, ktorá zachraňuje pacientov. Neskôr však zmenila imidž na obrazovke a podobne prišla aj na vyhlásenie cien Slovenskej filmovej a televíznej akadémie dorazila. S tmavými vlasmi a výraznou ofinou.

Herečka nosí relatívne netradičný účes – akési obrátené ombré, keď tmavé vlasy prechádzajú do svetlých prameňov. Takto ju môžu poznať napríklad aj fanúšikovia jej instagramového profilu.

zväčšiť Kristína Kanátová v seriáli Nemocnica s blond... Foto: TV JOJ
Kristína Kanátová Kristína Kanátová v seriáli Nemocnica s blond farbou vo vlasoch.

Dramatický a ženskejší vzhľad zo slávnostného galavečera ešte podporila voľba čiernych šiat s elastickým topom a sukňou s vysokým rozparkom. Kanátová navyše pridala výrazný červený rúž a zaradila sa medzi najpôvabnejšie dámy domácej filmovej udalosti.

Herečky Judit Bárdos (vľavo) a Natália Germáni. Čítajte viac Germáni, Bárdos, Vášáryová či Vinczeová - očarujúce dámy ozdobili Slnko v sieti: Večer v SND zlákal aj tieto hviezdy!

O móde známych herečiek, ktoré sa pred týždňom zúčastnili na vyhlásení cien Slnko v sieti, sme už písali. Určite za spomenutie stoja mená ako Judit Bárdos, Natália Germáni či Zuzana Porubjaková. V podobných prípadoch je však určite lepšie vidieť ako len čítať (mená). Pozrite si teda módu slovenských herečiek v našej galérii.

Herečka Kamila Magálová prišla odovzdať jednu z...
Tehotná herečka Zuzana Porubjaková vyzerala...
+32Herečka Kristína Kanátová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #imidž #zmena #blond #Slnko v sieti #Kristína Kanátová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...