Všetko je po starom, 56-ročná Liz Hurley bola jasná kráľovná 'ružového' večera

Svojím vzhľadom púta pozornosť už roky a platí to každoročne aj počas benefičnej akcie na podporu boja proti rakovine prsníka. Očarujúca Elizabeth Hurley neurobila výnimku ani tento rok.

12.05.2022 00:00
debata
Herečka Elizabeth Hurley sa predviedla v... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Elizabeth Hurley Herečka Elizabeth Hurley sa predviedla v trblietavých ružových šatách.

Päťdesiatšesťročná kráska sa zúčastnila v utorok podvečer na akcii Hot Pink Party v New Yorku, kde sa každoročne koná benefícia na podporu nadácie na zisk finančných prostriedkov pre boj proti rakovine prsníka. Neprekvapilo asi, že hviezda prišla v ružovej kreácii. Ružovú farbu si organizácie, ktoré sa zameriavajú na osvetu a prevenciu v boji s častou rakovinovou diagnózou, osvojili už pred rokmi. V jej farbách sa roky nesie aj spomenutý benefičný večer.

Damian Hurley;Elizabeth Hurley;Demi Moore Čítajte viac Módny šok roka?! Prišla zvodná Hurley so synom, sexy Lipa aj vyhladená Demi Moore

Liz Hurley je patrónkou a ambasádorkou projektu už viac ako jednu dekádu – dôvody sú pritom celkom osobné. Na rakovinu prsníka kedysi umrela jej milovaná stará mama a v roku 2018 diagnosti­kovali rakovinové ochorenie aj jednej z jej dobrých kamarátok. Ako viackrát uviedla, prevencia a verejná konverzácia o tejto diagnóze je stále potrebná.

Video

Prítomnosť niekdajšej životnej partnerky herca Hugha Granta na podujatí v USA vždy vzbudzuje očakávania. Je totiž zvyčajne tou najpríťažlivejšou celebritou na červenom koberci. Tento rok v trblietavých ružových šatách, ktoré zvýraznili jej štíhly driek a plný dekolt.

Modelka Ingrid Vandebosch Gordon a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
2022 BCRF Hot Pink Party Modelka Ingrid Vandebosch Gordon a jej manžel - bývalý pretekár Jeff Gordon.

Hoci je britská rodáčka vekovo už bližšie k šesťdesiatke ako päťdesiatke, zdá sa, že na jej forme a vzhľade sa vek takmer neprejavuje. Hurley si roky udržiava ukážkovú figúru a darí sa jej klamať pribúdajúci vek aj v tvári. Pravdepodobne aj s nejakou tou výpomocou estetickej medicíny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #rakovina prsníka #benefícia #Elizabeth Hurley

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...