Briti ich milujú porovnávať, dánska princezná Mary sa však pri vojvodkyni Kate nestratí! Takto očarila v Haagu

Porovnávaniu sa skrátka nevyhnú. Vojvodkyňa Kate, o ktorej pravidelne píšu lifestylové a šoubiznisové rubriky, je možno aj vďaka tomu slávnejšia a mediálne známejšia. Pri súboji pôvabov a štýlu však jej dánska "rivalka" vôbec nezaostáva.

22.06.2022 00:00
Dánska princezná Mary a korunný princ Frederik Foto: ,
Dánska princezná Mary a korunný princ Frederik pri príchode na slávnostnú večeru v priestoroch Grote Kerk v holandskom Haagu.
debata

Samozrejme, reč je o korunnej princeznej Mary, manželke dánskeho korunného princa Frederika. Možno aj pre fakt, že je rovnako dámou s neurodzeným pôvodom, ktorá však svojím vystupovaním a vzhľadom ponúka destilovaný výťažok šarmu a elegancie, sa často ocitá v porovnávaniach médií so spomenutou Kate Middletonovou.

Dánska princezná Mary (vľavo) s nórskou...
Dánska princezná Mary na návšteve Leiden...
+8Dánska princezná Mary na návšteve Leiden...

Stalo sa tak napríklad len nedávno – dánska princezná, ktorá je mimochodom o desať rokov staršia ako vojvodkyňa Kate, dorazila s manželom Frederikom na oficiálnu návštevu holandského Haagu. Počas návštevy biznis konferencie si rodáčka z Austrálie obliekla oranžový nohavicový kostým, o ktorom niekoľko britských médií napísalo ako o kúsku v obľúbenej farbe vojvodkyne Kate.

Dánska princezná Mary (vľavo) s nórskou... Foto: SITA/AP, Lise Aserud
Dánska princezná Mary (vľavo) s nórskou princeznou Mette-Marit Dánska princezná Mary (vľavo) s nórskou princeznou Mette-Marit a jej manželom -. korunným princom Haakon počas návštevy Nórska 10 júna 2022.

Iba pár týždňov predtým to zase boli bodkované šaty s plisovanou sukňou, ktoré si na seba vzala pri oficiálnej návšteve Nórska. Vojvodkyňa Kate je tiež povestná svojou náklonnosťou k bodkovaným vzorom (nedávno jeden model predviedla s triumfom v Ascote – viac tu). A výpočtom by sme mohli pokračovať ďalej. Ale…

Vojvodkyňa Kate z Cambridge Čítajte viac Toto je dokonalý odtieň ružovej! Vojvodkyňa Kate opäť zarezáva, prišla a oči boli už len pre ňu...

Či už sa Mary necháva inšpirovať, alebo nie – faktom tiež je, že vo svete vysokej šľachty a členiek kráľovských rodín stojí pevne na vlastných nohách a žiadne porovnávanie nepotrebuje. Je očarujúca, veľmi elegantná a s citom pre módu, pričom po boku svojho manžela Frederika pôsobí ako dokonalá budúca kráľovná. V spomenutom Haagu to potvrdila napríklad aj pri ďalšej zmene „šiat“. Na slávnostnú večeru totiž mierila v čiernych koktejlových šatách z čipky a s lodičkovým výstrihom. A, samozrejme, vyzerala očarujúco.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Viac si pozrite v našej galérii, kde si môžete tiež prezrieť britskými médiami upozorňované „podobnosti“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #návšteva #Holandsko #porovnávanie #princezná Mary

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....