Prehru už prehryzla, Serena si vyrazila s manželom do kina. Zlákal ich... no predsa Thor!

Predposledný júnový deň mal pre americkú tenistku Serenu Williamsovú trpkú príchuť. Na turnaji vo Wimbledone ju totiž vyradila debutantka. Americkú športovú star to však z metropoly Veľkej Británie nevydurilo.

07.07.2022 07:00
Britain Thor: Love and Thunder Screening Foto: ,
Tenistka Serena Williams a jej manžel Alexis Ohanian.
debata

Serena napriek svojej prehre v prvom kole ženskej dvojhry zotrvala v Londýne aj s manželom Alexisom Ohanianom a dcérkou Alexis. V utorok večer, necelý týždeň po svojej prehre, sa dokonca vybrala do spoločnosti. Štyridsaťročná Serena prekvapila fotografov aj zástupcov médií na slávnostnej premiére filmu Thor: Láska a hrom. Aj tu jej robil spoločnosť manžel, dvojica si vraj jednoducho prišla užiť jeden filmový večer do kina.

Režisér Taika Waititi a jeho partnerka Rita Ora...
Herečka Tessa Thompson pózuje fotografom v...
+11Tenistka Serena Williams na slávnostnej...

Tak celkom obyčajný však, samozrejme, nebol. Konieckoncov, nie každý z nás musí pred usadnutím do hľadiska absolvovať pózovačku na červenom koberci. Serena sa na ňom predviedla v krátkych ružových šatách s dlhou čiernou stuhou uviazanou okolo krku.

Tenistka Serena Williams na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Thor: Love and Thunder Screening Tenistka Serena Williams na slávnostnej premiére filmu Thor: Láska a hrom.

Serena bola aj so sestrou Venus posledné mesiace v centre pozornosti aj pre film Kráľ Richard. Ako spoluproducentky tejto snímky propagovali film a tešili sa z jeho úspechov – hlavný predstaviteľ mužskej role, herec Will Smith, získal za svoj výkon všetky možné ceny. Po incidente na tohtoročných Oscaroch, kde fyzicky napadol komika Chrisa Rocka po nevhodnej poznámke, sa však pozornosť od filmu odvrátila a kritika sa zosypala aj na hlavu samotného Smitha.

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Čítajte viac Je to neospravedlniteľné, ľutuje facku Will Smith. Žartovať o zdraví manželky však bolo veľké sústo

Ten sa od oscarového ceremoniálu takmer neukázal na verejnosti a zdá sa, že jeho impulzívne konanie sklamalo aj sestry Williamsové, ktoré ho pred oscarovým „súbojom“ zanietene podporovali.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Serena Williams #Kráľ Richard

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...