Wahlberg úplne naostro pred plným mólom? Občas po mne hodili župan, posťažoval sa

Do kín mieri nový film, v ktorom sa predstaví ústredná mužská dvojica Mark Wahlberg a Kevin Hart. Na nedávnej filmovej premiére ich doplnili aj pôvabné dámy a kolegyne.

26.08.2022 00:00
Herec Mark Wahlberg. Foto: ,
Herec Mark Wahlberg.
debata

Snímku Me Time uviedli v Los Angeles v utorok večer, pričom hlavné hviezdy dorazili v dobrej nálade. Kým komika Harta sprevádzala manželka Eniko, jeho o pár rokov starší kolega Wahlberg si musel vystačiť sám. Teda, ak nepočítame pózovanie so zvyškom hereckého osadenstva.

Wahlberg, ktorého kedysi preslávili reklamy na spodnú bielizeň Calvin Klein, je známy svojou ukážkovou formou a príležitosť ukázať ju mal aj v komédii Me Time. Na zábere z traileru je zjavné, že herec sa objavuje v jednej scéne celkom nahý na móle neďaleko pobrežia, keď za ním dorazí jeho starý kamarát (Hart).

Zľava: herecké trio - Kevin Hart, Regina Hall a...
Herečka Regina Hall stavila na žltú kombináciu.
+3Herec Kevin Hart.

„Áno, bol som tam úplne nahý,“ prezradil 51-ročný rodák z Bostonu. „Nanešťastie pre mňa celý filmovací deň trval 12 hodín. Občas po mne niekto hodil župan alebo niečo iné, ale bolo to dosť nekomfortné,“ uviedol pre médiá herec.

zväčšiť Modelka Lori Harvey na premiére filmu Me Time. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Lori Harvey Modelka Lori Harvey na premiére filmu Me Time.

Ústrednú mužskú dvojicu vo filme nakrútenom pre Netflix stvárnila Regina Hall – inak tiež dobre známa z množstva bláznivých komédií. Na červenom koberci však okrem nej pozornosť strhla na seba aj modelka a influencerka Lori Harvey. Tá je inak dcérou známeho amerického moderátora Steva Harveyho a tiež bývalá priateľka herca Michaela B. Jordana. Dvojica tvorila pár bezmála dva roky, no v júni 2022 sa rozišli. Správu pre médiá potvrdil práve jej slávny otec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Mark Wahlberg #netflix #nahý #Kevin Hart #Lori Harvey #Regina Hall

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....