Pokračovanie článku: Móda z Elite večera: Peštová opäť kráľovnou, Kocianová princezná v ružovej a Havlová? Tiež si trúfla... na farby!

Spevák Adam Pavlovčín bol moderátorom večera. Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Adam Pavlovčín Spevák Adam Pavlovčín bol moderátorom večera.

Spevák Adam Pavlovčín, víťaz Superstar, ktorý aktuálne vystupuje aj s pseudonymom Adonxs, sa predstavil svojím hudobným talentom, ale možno ešte viac prekvapil moderátorským nadaním. Režisérka Jana Burkiewicz a producent Saša Jány si ho vybrali ako sprievodcu večera a Pavlovčín túto úlohu zvládol naozaj bravúrne. Popri spievaní a moderovaní však nesklamal ani na poli módnom – opäť vďaka stylingu od slávnej značky, ktorý bol zapožičaný na tento večer. Kombinácia širokých nohavíc a oversized košeľovej bundy Valentino s našívanými čiernymi margarétkami, ktorú doplnil priehľadný top, bola skrátka odvážna a pritom absolútne nenarúšala charakter slávnostného večera – práve naopak. Pavlovčínovi sa podarilo vystihnúť jeho modernosť a zaradiť sa medzi najlepšie oblečených pánov.

Česká topmodelka Denisa Dvořáková (vpravo) a...
Herečka Lucia Hurajová.
+38Topmodelky agentúry Elite Model Managment....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Elite Model Look #Daniela Peštová #Michaela Kocianová #Tereza Maxová #Dagmar Havlová #Lucia Hurajová #Zora Hejdová

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...