Salma ako absolútna diva, Emma Watson v priehľadnej čipke - takto slávne dámy pomáhali ženám

Známe tváre filmového či módneho sveta sa zišli na slávnostnej večeri, ktorej výťažok putoval na podporu viacerých ženských organizácií.

17.09.2022 00:00
Herečka Salma Hayek Pinault a jej manžel... Foto: ,
Herečka Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri Pinault.
debata

Akcia pod názvom Kering Foundation’s Caring for Women Dinner sa konala vo štvrtok večer v New Yorku a prítomnosť niektorých známych žien nebola tak celkom náhoda. Mexická herečka Salma Hayek je manželkou Francoisa Henri-Pinaulta, CEO skupiny Kering, ktorá za nadáciou stojí. Manželská dvojica prišla spoločne, pričom hviezda filmu Frida opäť uchvátila svojím veľkolepým večerným stylingom.

Herečka Salma Hayek Pinault v kreácii Gucci.
Moderátor a reportér CNN Anderson Cooper.
+9Britská herečka Emma Watson v kreácii Alexander...

Hayekovej čierna róba s trblietavou výšivkou z čiernych a svetlých krištálov, ktoré ešte doplnil detaily strihanej a vrstvenej organzy pochádzala z dielne značky Gucci – tá mimochodom tiež patrí do portfólia skupiny Kering. Herečka v nej pôsobila elegantne a pritom veľmi zvodne – jej večerný look by pokojne obstál aj na podujatí ako Zlaté glóbusy či Oscary. V porovnaní s inými dámami jednoznačne vyčnievala – nielen úpravou, ale aj honosnosťou svojho odevu.

zväčšiť Britská herečka Emma Watson v kreácii Alexander... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emma Watson Britská herečka Emma Watson v kreácii Alexander McQueen.

Britská herečka Emma Watson však tiež nesklamala – kráska známa zo série o Harrym Potterovi prišla na benefičnú večeru v New Yorku odetá do šiat Alexander McQueen (tiež portfólio skupiny Kering). Biela semitransparentná čipka rafinovane odhaľovala nohy pod šatami, prestrihy na bruchu aj trochu nahej kože. Celkový look však bol veľmi decentný, distingvovaný a zároveň tak trošku rebelský – s využitím prvkov ako masívne sandále s hrubou prackou či kabelky s kovovými ostňami.

Emma Watson Čítajte viac Voňavá a jedinečná! Emma Watson so (staro)novým imidžom, je 'režisérkou' vlastnej vône

Emma Watson, ktorá sa už niekoľko rokov realizuje ako ambasádorka Organizácie spojených národov a UNICEF-u, sa len nedávno stala tvárou novej vône Paradoxe od značky Prada. V New Yorku pri tejto príležitosti len pár dní pred charitatívnou večerou prezentovala aj svoj film, ktorý pre Pradu nakrútila. „Nikdy nie som rovnaká, ale vždy som sama sebou,“ hovorí v krátkom reklamnom filme, ktorý sama zrežírovala.

Medzi ďalšími pozvanými sa vo štvrtok večer objavili aj dámy ako Karlie Kloss, Andra Day či Jodie Turner-Smith alebo Christy Turlington s manželom Edom Burnsom. Viac si pozrite v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #Salma Hayek #ženy #Gucci #podpora #Alexander McQueen #Kering

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...